Heeft u de hoop op succesvol afvallen verloren? Diëten lijkt niet meer te werken en de gedachte aan een chirurgische methode is beangstigend. QUOLE Aesthetics biedt een innovatieve oplossing: Endoscopische maagverkleiningen. Deze veilige en effectieve methode stelt u in staat uw gewichtsverlies te bereiken en een gezonder leven te leiden zonder diëten of risicovolle ingrepen. Neem afscheid van uw ongewenste kilo’s en begin een nieuw leven!

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Wanneer een permanente maagverkleining de oplossing voor u is:

 

 

Een evenwicht vinden tussen voeding en beweging is voor veel mensen moeilijk. Vaak is er geen balans tussen voeding en (een gebrek aan) beweging. Hierdoor neemt het gewicht toe en het zelfvertrouwen af. Overgewicht en obesitas zijn geen zeldzaam verschijnsel. Integendeel. Het aantal mensen met overgewicht neemt landelijk voortdurend toe, waardoor de behoefte aan doeltreffende therapieën om deze wijdverbreide ziekte effectief te behandelen toeneemt. Want veel mensen kunnen zonder hulp niet de juiste manier vinden om effectief af te vallen.

 

Blijvend afvallen zonder snijdende operatie

QUOLE Aesthetics biedt verschillende mogelijkheden om een slank en gezond leven te beginnen. Wij richten ons op maatregelen zonder een radicaal, ongezond dieet of een chirurgische ingreep die het lichaam zwaar belast. De veilige endoscopische procedure voor een effectieve maagverkleining, vermindert uw voedingsinname op natuurlijke wijze en ondersteunen zo uw motivatie om af te vallen. Een individueel dieetplan en een persoonlijk fitnessprogramma zorgen ervoor dat u uw gewenste gewicht op de lange termijn weet te behouden.

 

Permanente maagverkleining met de endoscopische POSE-procedure

Waarschijnlijk de meest innovatieve methode van maagverkleining in Nederland is de POSE-procedure. Op een minimaal invasieve manier en zonder chirurgische incisie worden tijdens de POSE-procedure zogenaamde maagplooien in het bovenste en onderste deel van de maag geplaatst, zodat de inhoud van uw maag permanent met 25 tot 30% wordt verminderd. Hierdoor zit u eerder vol en vermindert de voedselinname. Met de juiste dieetaanpassingen voorkomt u het jojo-effect en is uw nieuwe gewicht blijvend.

Minimaal infectierisico en een operatie zonder littekens!

De voordelen ten opzichte van andere permanente obesitasbehandelingen liggen voor de hand: het infectierisico is aanzienlijk lager, er is minder postoperatieve pijn, een sneller herstel na de ingreep en vooral geen littekens – andere chirurgische maatregelen vereisen ofwel zeer grote ofwel vele kleine incisies of toegangen door de buikwand. Bovendien kan de patiënt na de eerste weken zonder dieetbeperkingen eten en leven. Studies tonen aan dat Pose-patiënten binnen twee jaar tot 56% van hun overtollige lichaamsgewicht hebben verloren. De behandeling is geschikt voor patiënten met overgewicht met een BMI van ongeveer 28 tot 42.

 

Afvallen zonder operatie, incisies of littekens met de maagballon – nu ook gedurende 12 maanden

Maagverkleining met behulp van een maagballon biedt een veilig en minder ingrijpend alternatief voor een operatie. De intragastrische ballon (maagballon) kan door een van onze specialisten worden ingebracht vanaf een BMI van 27. Dit geeft u onmiddellijk een natuurlijke maagverkleining voor een beperkte periode, waardoor overmatige voedselinname wordt voorkomen. Doordat uw maag kleiner is, voelt u zich al verzadigd na kleinere porties en neemt u dus minder voedsel in. Daardoor kunt u gecontroleerd afvallen zonder radicale diëten en hunkeringen/cravings. Met de juiste dieetaanpassingen kunt u het bereikte gewicht uiteindelijk ook na verwijdering van de maagballon handhaven. Om de bewustwording van een gezonde levensstijl en aangepaste voeding tot een gewoonte te maken, combineren we deze maagverkleining met een dieet- en fitnesstraining die persoonlijk op u wordt afgestemd, afhankelijk van uw wensen.

 

Persoonlijk advies van een specialist

Voor een maagverkleining bij QUOLE Aesthetics kunt u kiezen uit vier zorgvuldig op elkaar afgestemde maagballonpakketten. Welk pakket het beste bij uw situatie en het gewenste resultaat past, bepaalt u samen met ons team van specialisten in een persoonlijk adviesgesprek.

Voordelen van een endoscopische maagverkleining

  • Een maagverkleining resulteert in een betere beheersing van het hongergevoel
  • Behandelingen worden uitgevoerd zonder chirurgische incisie en laten geen littekens achter
  • Korte uitvaltijd door zeer snel herstel en dat maakt sociale contacten na enkele dagen al weer mogelijk
  • De procedures worden zeer goed verdragen en hebben niet de gezondheidsrisico’s van andere maagverkleiningsoperaties.

Wenst u een maagverkleining en bent u ervan overtuigd dat deze methode voor permanent gewichtsverlies voor u de juiste beslissing is? Vraag dan nu informatie bij ons aan en maak een vrijblijvende afspraak voor het eerste consult!

meer informatie Consult aanvragen
03_Extended_Sleeve

Financiering endoscopische maagverkleining

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

In het kort

 

Duur van de ingreep

Ongeveer 30 tot 45 minuten.

 

Betaling

Gespreide betaling of in 1 keer.

 

pijn

Nauwelijks.

 

Verblijf

Poliklinisch of 1 nacht.

 

Sociale activiteiten

Na 4 dagen

 

Littekens

Geen

 

Periode

Vanaf 6 maanden tot permanent

 

Kosten

Vanaf 50,- per maand.

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance

 

Ervaringen van onze patiënten

 

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

 

“De POSE-procedure combineert de doeltreffendheid van een chirurgische ingreep met het voordeel van een incisie- en littekenvrije gastroscopie..”

Prof. Dr. Jan Willem Greve
Klinisch directeur en specialist voor viscerale, vasculaire en bariatrische chirurgie

 

Weight-Doctors-Nederland-Prof-Jan-Willem-Greve

Prof. dr. Jan Willem Greve
Klinisch directeur en specialist voor viscerale, vasculaire en bariatrische chirurgie

Maak kennis met ons volledige team We stellen ons graag voor

 

 

“Na 3 dagen was ik al weer bezig met al mijn werk en familie. En sindsdien voel ik me veel minder hongerig en val ik echt goed af.” 

Alexandra, 25 Jaar,
Patiënt Weight Docters

 

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Kosten voor een maagverkleining

De kosten voor een maagverkleining bij QUOLE Aesthetics zijn afhankelijk van uw wensen en de gekozen methode. Het standaardpakket van de maagballon begint bijvoorbeeld bij een prijs van 2.890 euro. Prijsindicaties voor andere pakketten en o.a. de POSE-procedure, vindt u op de informatiepagina’s van de betreffende behandeling.

 

Ervaring is troef! Uw deskundige garantie!

Uw behandeld arts was in 2007 de eerste in Duitsland die de moderne maagballon en -4 jaar geleden- de POSE-procedure commercieel introduceerde. Sindsdien zijn duizenden patiënten met succes behandeld. Dankzij hun jarenlange ervaring en de feedback die zij in de loop der jaren van onze patiënten hebben gekregen kunnen onze medisch specialisten en POSE-specialisten een gefundeerd advies geven tijdens een persoonlijk consult.

FAQ: Meestgestelde vragen over een maagverkleining

 

U kunt de kliniek meestal nog dezelfde dag verlaten – zonder uiterlijke tekenen van de behandeling. U kunt gemakkelijk uw gewone dagelijkse leven weer oppakken. Wij raden u echter aan het thuis minstens 3-4 dagen rustig aan te doen.

 

Onze maagverkleiningsprocedures zijn geschikt voor patiënten met ernstig overgewicht of obesitas, met een BMI van ongeveer 26 tot 42. Patiënten moeten echt gemotiveerd zijn om duurzaam af te vallen, dit kan een cosmetische reden hebben of vanwege een medische indicatie.

 

Al onze procedures kunnen als veilig worden beschouwd. De meeste patiënten zijn dezelfde dag weer thuis en kunnen hun dagelijks leven weer oppakken. Omdat bij onze procedures geen chirurgische incisies of toegang via de buikwand of buikholte nodig zijn en daarom geen wondgenezing, is het risico op wondgenezingsproblemen of zelfs infecties minimaal.

 

Afhankelijk van de gekozen endoscopische maagverkleining kunt u de eerste dagen last hebben van (ernstige) misselijkheid, braken, uitdroging en kunt u zich zwak voelen. Om deze bijwerkingen te verminderen, krijgt u van ons een recept mee voor medicatie en, indien nodig, vochtverhogende infusen.

 

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1