Neuzen zijn er in ontzettend veel vormen en maten. Maar soms past uw neus niet bij uw gezicht of uw ideaalbeeld. Of misschien haalt u moeilijk adem door uw neus. Wat de reden ook is, de keuze voor een neuscorrectie moet zorgvuldig worden afgewogen. QUOLE Aesthetics ondersteunt u hier graag in. We geven u voorlichting over de ingreep en beantwoorden al uw vragen.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Waarom zou u voor een neuscorrectie kiezen:

De neus is het middelpunt van ons gezicht. Telkens wanneer we in de spiegel kijken, zijn de vorm en de grootte ervan, maar ook de symmetrie, afwijkingen of oneffenheden onmiddellijk zichtbaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat neusoperaties tot de meest voorkomende ingrepen in de esthetische/plastische chirurgie behoren.

 

Esthetische of medische neuschirurgie – we bereiken de beste resultaten.

De neus is voor mensen bepalend voor de harmonie in het gezicht. Onbewust geeft de neus karakter aan het gezicht. Toch willen veel van onze patiënten liever een onopvallende neus. Dat komt omdat mensen met een ongewoon neusprofiel op een gegeven moment alleen nog maar hun neus zien als zij naar hun gezicht kijken. Maar het zijn niet alleen esthetische redenen die een neuscorrectie tot een van de meest voorkomende plastische chirurgische ingrepen maakt. Ook om de functionaliteit van de neus te verbeteren, zoals het vrijmaken van de ademhaling, kan een neuscorrectie uitkomst bieden.

 

Verantwoorde behandeling: Niet elke neus is geschikt voor een neuscorrectie.

Of het nu gaat om een verkleining of vergroting, het team van QUOLE Aesthetics zal alleen een correctie uitvoeren als die de functionaliteit van de neus behoudt of zelfs verbetert. Wij vragen om uw begrip dat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor wensen van patiënten die zouden leiden tot een verslechtering van de functie of de ademhaling.

Voordelen van een neuscorrectie

  • Een harmonieuzer totaalbeeld van neus en gezicht
  • Wegwerken van oneffenheden door het rechtzetten van een scheve stand, asymmetrie en/of neusknobbels
  • Optimalisatie van de neusfunctie en de ademhaling door de neus
Meer informatie Consult aanvragen
Cropped close up photo of dreamy cute well-groomed charming lady

Financiering van een neuscorrectie

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Een neuscorrectie in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 1 tot 2 uur.

Verdoving

Volledige narcose.

pijn

Voelbaar.

Verblijf

1 nacht.

Herstel

Na 1 of 2 weken zijn de zichtbare bijwerkingen verdwenen. 

LittekenS

Nauwelijks zichtbaar.

Hechtingen

Verwijderd na 14 dagen.

Kosten

Vanaf 85,- per maand.

Financiering

Mogelijk via Cosmetic Finance.

 

“Rhinoplastie biedt niet alleen esthetisch een verbetering, maar kan ook in het dagelijks leven een functionele verbetering opleveren.”

Harm Hawinkels
Plastisch chirurg

Harm Hawinkels plastisch chirurg Quole Aesthetics PLASTISCH CHIRURG BIG: 29051856001

Harm Hawinkels
PLASTISCH CHIRURG BIG: 29051856001

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

“Sinds ik me kan herinneren, vond ik mijn neus al niet mooi. Met mijn operatie bij QUOLE Aesthetics heb ik eindelijk de neus die ik mooi vind en die bij me past.”

Monique, 29 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Verschillende chirurgische methoden voor neuscorrectie.

In principe hangt de geschikte techniek voor het uitvoeren van een neuscorrectie af van de plaats waar de neus moet worden gecorrigeerd: Moet alleen de binnenkant of ook de buitenkant worden gecorrigeerd, zijn er veranderingen aan het zachte weefsel nodig of zijn er ook aanpassingen aan de botstructuur wenselijk? Bovendien moet de chirurg er rekening mee houden dat de anatomie van de neus wellicht beperkingen geeft voor de mogelijkheden om de neus te vormen met het behoud van de functie van de neus.

 

Corrigeren van kromme en asymmetrische neuzen.

Lange neuzen met een bult op de neusbrug kunnen worden gecorrigeerd door eerst de bult op de neusbrug te verwijderen en vervolgens recht te zetten. Maar deze techniek wordt niet gebruikt bij te brede neuzen of neuzen die ten opzichte van de lippen moeten worden gecorrigeerd. Ook asymmetrische of scheve neuzen vereisen een andere aanpak van uw behandelend specialist. Samen met uw specialist bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden.

 

Neuscorrectie onder algehele of plaatselijke verdoving.

Een grote neuscorrectie wordt meestal onder algehele verdoving uitgevoerd, kleinere neusoperaties soms onder plaatselijke verdoving (lokale anesthesie). Het is volkomen normaal dat de neus na de operatie zwelt en blauw wordt. Een geopereerde neus geneest meestal binnen 2-3 weken. Het regelmatig koelen van de neus en het goed opvolgen van de adviezen van de specialist bevorderen de genezing aanzienlijk.

 

Let op de kwaliteit van de neuscorrectie.

Elk gezicht is bijzonder en elke neus ook. Voor het team van Quole Aesthetics is het daarom van het grootste belang dat uw gezicht en uw neus met elkaar in harmonie zijn. Het resultaat van een neuscorrectie moet zo zijn dat deze ook na de ingreep in de juiste verhouding staat ten opzicht van uw mond, kin, ogen en oren. De ervaring van de specialist die uw operatie uitvoert is ontzettend belangrijk zodat er niet alleen technisch een onberispelijk resultaat wordt bereikt, maar dat er bij de vormgeving van uw nieuwe neus ook naar de rest van uw gezicht wordt gekeken.

 

Wij informeren u over de risico’s en bijwerkingen van uw neusoperatie.

Omdat elke neuscorrectie anders is, moet niet alleen de gekozen operatietechniek bij uw wens passen ook de voorlichting wordt aangepast op uw situatie. Er wordt stilgestaan bij de risico’s die specifiek bij uw operatie van toepassing zijn, welk resultaat u mag verwachten en u krijgt tips en adviezen voor na de operatie om uw herstel zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Het eerste consult is uiteraard vrijblijvend.

 

Kosten neuscorrectie: Wat kost een neusoperatie?

Omdat we de operatie van een neusvolledig afstemmen op de anatomie en de wensen van de patiënt is het lastig om vooraf een prijs te noemen. Daarom adviseren wij u om onze kliniek te bezoeken voor een vrijblijvend adviesgesprek en informatie over uw gewenste behandeling. Onze prijzen voor een neuscorrectie variëren van 3.500 euro voor een neustipcorrectie tot 5.000 euro voor een neuscorrectie. De kosten kunnen tot meer dan 6.000 euro oplopen als naast de esthetische correctie van de neus ook een ‘functionele stoornis’ moet worden verholpen of een eerdere operatie moet worden hersteld.

FAQ: Häufige Fragen

Ist die Operation aufgrund einer funktionellen Störung der Nase notwendig, kann die private Krankenversicherung bzw. Beihilfe die Kosten teilweise übernehmen. Dies gilt nicht für den ästhetischen Teil der Nasenkorrektur. Bitte sprechen Sie hierzu mit Ihrer  privaten Krankenversicherung oder Beihilfe. Für gesetzlich Versicherte ist eine Erstattung durch ihre Krankenkasse bei Behandlung in der Westfalenklinik grundsätzlich leider nicht möglich.

Auftretende Schmerzen können gut und effektiv mit begleitenden Medikamenten behandelt werden. Leichte Schwellungen und Hämatome unter den Augen sind möglich, mit der Entfernung des Gipses sind diese meist aber wieder abgeklungen.

In der Regel können Sie die Klinik einen Tag nach der Korrektur wieder verlassen. In wenigen Ausnahmefällen bleiben Sie für eine zweite Nacht zur Beobachtung.

Tragen Sie in den ersten ein bis zwei Wochen eine direkt nach der Korrektur angelegte Gipsschiene mit Klebe- oder Acrylverband. Verzichten Sie in dieser Zeit auf Nikotin, Sonnenbäder und Sport. Waschen Sie Ihre Haare über Kopf. In den ersten sechs Wochen nach der Nasenkorrektur sollten Sie zusätzlich auf das Tragen einer Brille verzichten.

Natürlich ist diese Frage abhängig davon, welche Art von Nasenkorrektur in Ihrem Fall notwendig und ratsam ist. Es macht einen Unterschied, ob wir lediglich eine Nasenspitzenplastik vornehmen, die Nase nur begradigen oder eine vollwertige Nasenkorrektur durchführen. In den meisten Fällen sind Sie für 14 Tage nicht arbeitsfähig, in Ausnahmefällen auch etwas länger. Ihr behandelnder Facharzt in der Westfalenklinik kann Ihnen sehr genau sagen, mit welcher Ausfallzeit in Ihrem Fall bei guter Heilung zu rechnen ist.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1