U wilt afvallen maar weet niet goed waar u moet beginnen? Het komt allemaal neer op de juiste voedingsaanpak vanaf het begin. Onze app-gebaseerde, AI-gestuurde, Oviva voedingscoaching begeleidt en helpt u op de juiste weg zodat u in een mum van tijd uw doelen bereikt.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Eindelijk afvallen op de juiste manier met voedingscoaching van QUOLE Aesthetics

Wist u dat het merendeel van succesvol en blijvend gewichtsverlies te danken is aan uw eigen drink- en eetgewoonten? Het vinden van de juiste, duurzame voedingsaanpak voor uzelf is de sleutel tot succes.

Om succesvol af te vallen heeft u allereerst de wil nodig om te veranderen. Daarnaast is de manier waarop u het aanpakt van essentieel belang. Veel mensen falen niet omdat ze de wil niet hebben maar juist omdat ze een verkeerde aanpak hebben. Een aanpak die voor hún lichaam het meest effectief leidt naar succesvolle gewichtsafname. En dit is precies waar wij u kunnen helpen met onze voedingsbegeleiding: U blijft gemotiveerd, volgt uw successen en optimaliseert uw resultaten met regelmatige voedingsadviezen op maat, passend bij u en uw lichaam.

Combinatie van persoonlijke coaching en digitale ondersteuning via de app voor ultime ondersteuning op maat

Uw persoonlijke voedingsdeskundige ondersteunt u bij gezond eten en duurzaam bewegen. Zij leert u en helpt u bij het afvallen door u vaardigheden aan te leren. Ze beantwoordt uw vragen op basis van de laatste wetenschappelijke aanbevelingen en geeft u deskundig advies. Zij geeft u achtergrondinformatie over voedingsstoffen, voedseletiketten en voedingspsychologie. Door uw voeding te veranderen, heeft u niet alleen tijdens het afvallen profijt van uw coach maar een heel leven lang. Het bijzondere aan het concept van QUOLE Aesthetics is dat u zowel ondersteund wordt in persoonlijke consulten als 24/7 via onze -AI-gestuurde- app. Zo kunt u ook tussen de face-to-face sessies door op elk moment persoonlijke feedback krijgen via de Oviva app. Vragen vanuit uw vakantieadres, vanuit huis, tijdens het winkelen: Met onze app is dat geen enkel probleem en profiteert u bovendien van:

 1. een zeer eenvoudig bij te houden voedingslogboek door uw maaltijden te fotograferen;
 2. eenvoudige registratie van uw activiteiten en duidelijke meting van uw gewichtsvoortgang door middel van een fitnesstracker;
 3. deskundige en snelle antwoorden op uw vragen via de Oviva chat direct in de app.

Voordelen van onze voedingscoach

 • Kleine inspanning, groot effect! De app leert elke dag en past zich zo aan aan uw eetgewoonten en (in-) toleranties.
 • Geen excuses meer dankzij de 24/7 ondersteuning. Anytime, anywhere. 
 • Deskundig team van gekwalificeerde voedingsdeskundigen die u persoonlijk ondersteunen op uw weg naar succesvol gewichtsverlies
meer informatie Consult aanvragen
Medicine doctor touching electronic medical record on tablet. DNA. Digital healthcare and network connection on hologram modern virtual screen interface, medical technology and network concept.

Financiering van een traject met de voedingscoach 

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Voedingscoaching in het kort

duur van de ingreep

Al vanaf 1 consult en online.

resultaat

Na 6 tot 12 maanden.

digitale APP

Fitnesstracking, digitaal voedingsplan, chat.

METHODE

Persoonlijk en doelgericht.

Kosten

Vanaf 159,-

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance. 

 

“De combinatie van persoonlijke zorg met een app die altijd bij de hand is, biedt onze patiënten de kans om het maximale uit de voedingscoaching te halen en hun doel snel en effectief te verwezenlijken.”

Brigitta Lahode
Hoofd afdeling gewichtscontrole

BL_foto_ Kopie

Brigitta Lahode
Hoofd afdeling gewichtscontrole

Wilt u kennis maken met het volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

“Aangezien ik het erg druk heb op mijn werk, is de ondersteuning via de app voor mij volledig stressvrij. Met de maagballon en de app heb ik mijn eetpatroon succesvol kunnen veranderen”

Sabine, 44 Jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Voedingscoaching van QUOLE Aesthetics is persoonlijk en op uw wensen afgestemd

Het unieke van onze Oviva voedingsbegeleiding is dat we met behulp van ons hoogopgeleide team en onze innovatieve app een breed scala aan ondersteuning kunnen bieden voor patienten met verschillende (medische) beweegredenen.

De meest voorkomende redenen voor gerichte professionele voedingsbegeleiding zijn:

 • Overgewicht en obesitas
 • Voor- en nabehandeling van innovatieve maagverkleiningen door middel van maagballon- of POSE-procedures
 • Voedselallergieën en voedselintoleranties
 • Reuma en jicht
 • Hart- en vaatziekten

FAQ: Veelgestelde vragen over voedingscoaching

Eetgewoonten en voeding hebben veel invloed op uw lichamelijke en emotionele welzijn. Een evenwichtige voeding kan voor evenwicht in uw leven zorgen. Een gezonde levensstijl kan daarbij het risico op hartziekten, hoge bloeddruk of diabetes aanzienlijk verminderen.

Het bijzondere van Oviva is dat je via de Oviva-app persoonlijke feedback krijgt van de voedingscoach. Hierdoor kun je vanuit huis en zelfs tijdens het winkelen , vragen stellen die snel beantwoord worden.

De beste resultaten bereikt u als u naast de maagballonbehandeling of de POSE-procedure gebruik maakt van onze voedingscoaching. Wij raden u ook sterk aan om persoonlijk met een van onze voedingscoaches samen te werken. Stel vragen, noteer regelmatig uw eetgewoonten, uw sportactiviteiten en uw gewicht. Doorzettingsvermogen is vaak de belangrijkste succesfactor bij het veranderen van uw dagelijkse gewoonten naar een gezondere levensstijl. Langdurige ondersteuning, levert duurzame resultaten op.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1