De dijen zijn een van de meest voorkomende probleemgebieden. Dat komt omdat het lichaam daar een reserve aan vetcellen opslaat voor eventuele crisistijden. Wat een goede voorzorgsmaatregel voor het lichaam lijkt, vormt vaak een ergernis voor de meeste mensen. Met een dijbeenlift kunnen we de dijbenen terug in verhouding met het lichaam brengen.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Mooie dijen hebben niet altijd te maken met sportiviteit.

Sportieve en slanke benen zijn het schoonheidsideaal geworden. Maar zelfs regelmatige training en een gezond dieet kunnen het natuurlijke verouderingsproces niet stoppen. Na verloop van tijd verliest de huid elasticiteit en verslapt. Helaas wordt dit ook zichtbaar op de dijen en vooral aan de binnenkant.

 

Bij gewichtsverlies kan de huid verslappen en biedt een dijbeenlift een oplossing.

Hoewel ons lichaam een meester is in het zich aanpassen, slaagt het er helaas niet altijd in om de huid strak te houden. En op sommige plekken kan dit leiden tot lichamelijke klachten. Zo kan de huid tegen elkaar gaan schuren of bekneld komen te zitten. Deze ongemakken kunnen we verhelpen ook als deze puur cosmetisch zijn. Laat u adviseren over de mogelijkheden. Bespreek uw wensen en ideeën met uw behandelend plastisch chirurg in het eerste consult en stel samen een behandelplan op.

Afhankelijk van het gewenste resultaat kan de behandeling ook worden gecombineerd met liposuctie, bijvoorbeeld voor de ‘lovehandles’, of met een verstrakking van de billen.

Voordelen van een dijbeenlift:

  • Herstel van het silhouet door het verwijderen van overtollige huid en eventueel vet
  • Reshaping van de heup-, bil- en dijzone
  • Aanzienlijke vermindering van huidirritatie en smetten
  • Zelfverzekerd, ook in zomerse kleding
meer informatie Consult aanvragen
Full length body size photo of amazing attractive lying on floor

Financiering dijbeenlift

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Dijbeenlift in het kort:

Duur van de ingreep

2 tot 3 uur.

Verdoving

Volledige narcose.

Verblijf

U kunt in de meeste gevallen de kliniek dezelfde dag nog verlaten.

Druk-/compressie-
kleding

U draagt 4 tot 6 weken drukkleding.

Herstel

Na 1 tot 2 weken kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Littekens

Nauwelijks zichtbaar.

Hechtingen

Na 1 week worden de hechtingen verwijderd.

Kosten

Vanaf 5600,-

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance.

“Vooral na zwaar gewichtsverlies of na een zwangerschap waarin veel vocht is vastgehouden kan een dijbeenlift veel verlichting brengen.”

Vincent Donders
Plastisch chirurg

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Vincent Donders
PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001

Wilt u ons volledige team leren kennen? We stellen ons graag aan u voor!

“Ik hou van mijn nieuwe dijen. Niet te vergelijken met vroeger.”

Karen, 47 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Wat gebeurt er precies bij een dijbeenlift?

Bij een dijbeenlift wordt de overtollige huid op de benen verwijderd om zo het natuurlijke silhouet te herstellen. Om een zo esthetisch mogelijk resultaat met zo min mogelijk littekens te bereiken, zijn er verschillende manieren om de incisie te maken. De keuze van de techniek hangt af van uw wensen en uw fysieke gesteldheid. Onze NVPC aangesloten plastisch chirurgen stellen -tijdens het eerste consult- samen met u een behandelplan op waar ook de gekozen techniek wordt vastgelegd. Tijdens dit gesprek kunt u ook al uw vragen stellen en krijgt u adviezen over het verzorgen van de wonden en hoe u de herstelperiode zo comfortabel mogelijk kunt doorkomen.

 

Waarop moet u letten na de ingreep?

Als de dijbeenlift is uitgevoerd begint de herstelperiode. Om uw lichaam te ondersteunen bij de genezing zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden. Draag gedurende 6 weken na de operatie compressiekleding / drukkleding. Dit houdt uw benen in vorm en vermindert de zwelling, zodat de littekens beter kunnen genezen. De eerste 1 à 2 weken zijn uw bewegingen enigszins beperkt. Na de ingreep krijgt u tips en adviezen hoe u het beste in beweging komt en blijft. Matige beweging voorkomt trombose en zorgt voor een betere wondgenezing. In de 6 weken na de operatie mag u niet sporten. De littekens moeten eerst volledig genezen. Uw behandelend plastisch chirurg zal u tijdens uw controleafspraak hierin adviseren.

FAQ: Meest gestelde vragen over een dijbeenlift

Afhankelijk van de zwaarte van de ingreep en de aard van het te verwijderen weefsel, kunnen er zwellingen en blauwe plekken ontstaan. U kunt ook pijn ervaren in het behandelde gebied. Deze pijnklachten zijn over het algemeen goed te verlichten met medicatie.

In de meeste gevallen kunt u de klniek dezelfde dag nog verlaten.

Als u kiest voor een dijbeenlift, moet u er rekening mee houden dat er zichtbare littekens ontstaan. Uw plastisch chirurg zorgt ervoor dat deze op een plaats zitten waar het zo min mogelijk zichtbaar is of makkelijk te verbergen. In het eerste consult zal de chirurg u laten zien waar de littekens in uw geval komen.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1