Naast de klassieke chirurgische facelift, s-lift of MACS-lift biedt QUOLE Aesthetics u nog een mogelijkheid om de gezichtshuid op een minimaal invasieve te behandelen met speciale, zelfoplossende draden. Door de nieuwe methoden en technieken en uitstekende resultaten zijn de draadlifts -of het Thread lifting- niet meer weg te denken uit de toonaangevende anti-verouderingsgeneeskunde bij QUOLE Aesthetics.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Een draadlift wordt ook wel een zachte facelift genoemd omdat de behandeling veel minder ingrijpend is dan een facelift.

Een draadlift is een milde verstrakking van de gezichtshuid met behulp van enkele speciale medische draden. Volgens een uitgekiend behandelconcept wat voor u wordt opgesteld, worden deze draden via kleine puncties onder uw huid aangebracht.

Het plaatsen van verschillende draadbanen geeft uw gezichtshuid een verbazingwekkend verstrakkend en liftend effect van het weefsel en aanzienlijk meer volume. Zoals alle minimaal invasieve behandelingen zijn er voor een draadlift geen incisies nodig en ontstaan er geen littekens. De draden zijn gemaakt van polymelkzuur, een natuurlijk voorkomende stof die uitstekend door het menselijk lichaam wordt verdragen. De draden worden in de loop van enkele maanden volledig door het lichaam afgebroken.

 

Draadlifting – thread lifting- als mild alternatief voor een chirurgische facelift.

Een draadlift is vooral geschikt als de gezichtshuid nog een restspanning heeft en nog niet te slap is. Het kan ideaal worden aangevuld met andere anti-aging behandelingen, zoals rimpelbehandelingen met spierverslappers of fillers. Zo creëert u  de jeugdigheid, frisheid en vitaliteit in uw gezicht die u laat stralen.

Bijna alle delen van het gezicht die met het ouder worden, beginnen te verslappen, kunnen worden behandeld met een draadlift: wenkbrauwen, wangen, kaaklijn en hals, de nasolabiale zone (het deel van het gezicht tussen neus en wang), maar ook het voorhoofd.

Voordelen van een draadlift

  • Duidelijk zichtbare huidverjonging door verstrakking van rimpels in het gezicht
  • Reconstructie van volume door stimulatie van het onderhuidse weefsel en productie van nieuw hydraterend collageen
  • Lifting en afvlakking van grotere gezichtsgebieden door gecombineerde effecten van verschillende draden voor een duidelijk jeugdiger, frisser uiterlijk
  • Geringe bijwerkingen en risico’s dankzij bio-filamenten die volledig afbreekbaar zijn door het lichaam
meer informatie Consult aanvragen
behandlungsregionen_fadenlifting_westfalenklinik-dortmund

Financiering draadlift

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Draadlift in het kort:

Duur

Ongeveer 30 tot 60 minuten.

 

Verdoving

Plaatselijk.

 

Pijn

Gering.

 

Verblijf

U kunt de kliniek dezelfde dag nog verlaten.

 

Kosten

Vanaf 1600,-

 

Houdbaarheid

Ongeveer 2 tot 3 jaar.

 

 

“Voor veel vrouwen is de draadlift een mild en effectief alternatief voor een chirurgische facelift.”

Vincent Donders
Plastisch chirurg

 

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Vincent Donders
PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

 

“Ik zou mijn draadlift bij QUOLE Aesthetics zo weer doen. Ik zie er 5-6 jaar jonger uit.” 

Irene, 51 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

 

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Zo wordt een draadlift bij QUOLE Aesthetics uitgevoerd.

Eerst wordt het te behandelen deel van het gezicht plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt een speciale draad van polymelkzuur met een superfijne micronaald in het vetweefsel van de onderhuid ingebracht. Het bijzondere van deze draad is dat hij kleine haakjes heeft. Met behulp hiervan grijpt de draad letterlijk in de huid en heeft hij een trekkend effect op het omringende weefsel. Nu kan uw behandelend arts de draad -samen met het ermee verbonden huidweefsel- in de gewenste positie brengen. Het verstrakkende effect en het gladstrijken van rimpels is onmiddellijk zichtbaar. Bovendien heeft de prik van de naald een stimulerend effect op het onderhuidse weefsel waardoor de huid collageen aanmaakt. Dit collageen is uiterst belangrijk omdat het de elasticiteit van de huid en haar vochtbalans helpt verbeteren. Aangezien alle door QUOLE Aesthetics gebruikte draden van natuurlijk materiaal zijn gemaakt en door het lichaam volledig kunnen worden afgebroken, begint het lichaam de draden te omgeven met nieuw bindweefsel en wordt er volume opgebouwd.

 

Niet elke draad is geschikt voor elk type draadlift.

De meeste van de -in Nederland verkrijgbare- draden zijn oplosbaar, omdat ze gemaakt zijn van polymelkzuur en dus volledig biologisch afbreekbaar zijn door het lichaam. Het is echter van cruciaal belang dat uw behandelend arts de juiste keuze maakt in de draden voor uw draadlift. Alleen dan kan het collageen dat in de loop der jaren verloren is gegaan, opnieuw worden opgebouwd. Hierdoor wordt het gezichtsvolume verbeterd en tegelijkertijd blijft het verjongende en huidverstrakkende effect van de draadlift zo lang mogelijk behouden. Het is dan ook belangrijk dat u bij de keuze van een arts kijkt naar zijn specialisatie en behandelervaring.

Voor een optimaal behandelresultaat beschikken wij over drie verschillende basisdraden, die glad gestructureerd, met weerhaken of spiraalvormig zijn. Deze hebben allemaal verschillende effecten hebben op de drie behandeldoelen: plaatselijke huidverjonging, opvulling of huidlifting en huidverstrakking van grotere verslapte gebieden.

 

Zijn er risico’s verbonden aan een draadlift?

Er zijn ook risico’s en bijwerkingen waarmee u rekening moet houden bij een draadlift. Het kan gaan om een allergische reactie met het gebruikte materiaal, medicijnen en een -door andere externe en interne invloeden- verstoord wondgenezingsproces. Daarom vinden wij het belangrijk dat u vóór een draadlift uitgebreid persoonlijk advies en informatie krijgt. Zodat u samen met uw specialist kunt bepalen of dat de draadlift de juiste behandeling is voor u en u het effect bereikt waar u op hoopt.

FAQ: Häufige Fragen zum Fadenlifting

Na een draadlift kunt u lichte zwellingen en kleine blauwe plekken krijgen. Soms kunnen er ook kleine ontstekingen optreden, maar die verdwijnen na enkele dagen. Vooral bij gebruik van draadjes met kleine weerhaakjes voor een beter effect kan de behandeling nog enkele dagen voelbaar zijn en kan er een lichte drukpijn optreden.

 

Vooral patiënten tussen 30 en 50 jaar hebben baat bij een draadlift.

 

Patiënten bij wie het bindweefsel al te veel is uitgezakt, kunnen meestal niet meer geholpen worden met een draadlift. Hetzelfde geldt voor patiënten die veel zijn afgevallen of lijden aan een inflammatoire huidziekte.

U kunt de kliniek dezelfde dag verlaten. Een overnachting is niet nodig. In de regel bent u na enkele dagen weer volledig fit.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1