Geef uw zelfvertrouwen een boost! Ervaar hoe een haartransplantatie bij QUOLE Aesthetics niet alleen leidt tot voller haar, maar ook bijdraagt aan een frisser, jonger en gezonder uiterlijk. Of u nu lijdt aan erfelijke haaruitval, volledige kaalheid, circulair haarverlies  (alopecia areata) of ontbrekende wimpers, baard of wenkbrauwen, onze experts staan voor u klaar. Ontdek nu hoe haartransplantatie u kan helpen uw zelfvertrouwen te herstellen en weer stralend door het leven te kunnen gaan.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Wanneer u voor een haartransplantatie kunt kiezen:

 

Bij een haartransplantatie worden tegenwoordig bijna uitsluitend de twee high-end procedures met de zogenaamde FU-techniek gebruikt. FU staat voor Follicular Unit en staat voor de grootst mogelijke precisie bij het winnen (oogsten) en verder verwerken (prepareren) van de haarfollikels die uit het eigen haar van de patiënt worden gehaald.

 

FUT & FUE haartransplantatie tegen kale plekken en haaruitval

Bij zowel de FUT & FUE techniek gebruiken we haarfollikels uit het donorgebied op het achterhoofd, dat niet of nauwelijks door haaruitval is aangetast. We oogsten deze follikels en brengen ze in de door haaruitval aangetaste kale plekken (ontvangstgebied) in.

 

De nieuwste haartransplantatietechnieken voor de beste resultaten

In tegenstelling tot eerdere methoden is het bijzondere van de FU-techniek dat het haar in zijn natuurlijke grootte, de zogenaamde folliculaire eenheden of haarzakjes, kan worden verwijderd. Dit komt omdat -in tegenstelling tot wat algemeen bekend is- het haar niet individueel uit een haarwortel groeit, maar in kleine groepjes van 1-4 haren. Het doel van deze procedure is enerzijds een zo goed mogelijke detaillering en een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te bereiken. Anderzijds moet het haar zo voorzichtig en onbeschadigd mogelijk worden getransplanteerd zodat we een hoge groeisnelheid in de nieuwe gebieden kunnen realiseren.

De voordelen van een haartransplantatie:

  • Dichter en voller haar voor meer zelfvertrouwen
  • Eindelijk een permanente oplossing
  • De modernste methoden voor een zichtbaar natuurlijk resultaat

U wenst een haartransplantatie en u weet dat de FUE & FUT haartransplantatie voor u de juiste behandeling kan bieden? Vraag dan nu informatie bij ons aan en maak een vrijblijvende afspraak voor het eerste consult!

meer informatie Consult aanvragen
Haartransplantation Dortmund auch Bart, Wimpern & Augenbrauen

Financiering van een haartransplantatie

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Haarimplantatie in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 3 tot 6 uur.

 

Verdoving

Plaatselijke verdoving.

 

Pijn

Gering.

 

Verblijf

U kunt in de meeste gevallen de kliniek nog dezelfde dag verlaten.

 

Herstel

Na 1 tot 2 weken zijn de bijwerkingen verdwenen.

 

Littekens

Nauwelijks zichtbaar.

 

Houdbaarheid

Permanent.

 

Kosten

Vanaf 45,- per maand.

 

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance

 

Ervaringen van onze patiënten

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

 

“Ik ben altijd verbaasd hoe groot het effect van een haartransplantatie is voor het uiterlijk van onze patiënten..”

Drs. Vincent Donders
Plastisch chirurg

 

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Drs. Vincent Donders
Plastisch chirurg

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

 

“Vanaf het begin merkte ik dat ik werd behandeld door absolute professionals..” 

Cornelius, 52 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

 

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Zo voeren wij uw haartransplantatie uit.

Met de fijnste scalpels of naalden plaatst de chirurg kleine prikgaatjes (zogenaamde ‘slits’) in de hoofdhuid, waardoor de latere haargroeirichting wordt bepaald. De mes- of naaldbreedte – tussen 0,5 en 1,0 mm – wordt altijd aangepast aan de breedte van uw individuele haartransplantaten. De diepte van de punctie – tussen 3 en 6 mm – wordt aangepast aan de respectieve lengte van uw haarwortel. Omdat het punctiekanaal even groot is als het betreffende haartransplantaat, ontstaat een zo klein mogelijke wond en dus later ook een zo klein mogelijk litteken. Tot slot plaatsen de speciaal opgeleide haartechnici de afzonderlijke haartransplantaten (grafts) met een fijn pincet in de daarvoor bestemde slits. Tijdens de procedure moeten de haarworteltjes altijd vochtig blijven en mogen ze alleen op bepaalde punten -en zo min mogelijk- worden aangeraakt om de groeizones te beschermen.

 

Wat gebeurt er na de ingreep? Is er nazorg bij QUOLE Aesthetics?

Wij ontvangen u de dag na uw haartransplantatie in de haarkliniek om het eerste resultaat van uw haartransplantatie te controleren en een medische haarspoeling bij u uit te voeren. U kunt de eerste haarspoeling na de behandeling echter ook -met de instructies van de assistente- zonder problemen thuis uitvoeren als u geen tijd heeft om naar de kliniek te komen. U krijgt schriftelijke instructies over hoe u uw haar de eerste dagen na de haartransplantatie moet behandelen en wassen.

 

Kan er zwelling optreden?

Na een haartransplantatie kan er een zwelling optreden, maar deze verdwijnt na een paar dagen vanzelf. De hoofdband die u krijgt, voorkomt dat de zwelling naar uw ogen zakt. Zwelling is relatief zeldzaam bij kleine tot middelgrote haartransplantaties.

 

Hoe lang duurt de genezing?

Kleine korstjes zijn meestal na 7 tot 10 dagen opgelost. De hoofdhuid is dan zo goed genezen dat er geen sporen van de haartransplantatie zichtbaar zijn. Tot 3 weken na de haartransplantatie kunt u een licht rode hoofdhuid op de behandelde plaatsen hebben. De korstjes mogen nooit door krabben worden verwijderd. Uw persoonlijke consulent kan u advies geven over hoe u de korstjes kunt verwijderen en sneller kunt laten genezen als ze langer dan 10 dagen op uw hoofdhuid blijven zitten.

 

Hoe moet ik mijn haar wassen na de procedure?

De eerste 2 weken wast of verzorgt u uw haar volgens onze instructies en met de shampoos en lotions die wij aan u ter beschikking stellen. Tot de 4e dag na uw haartransplantatie moet u een door ons verstrekte hoofdband dragen, later kunt u overstappen op een hoed of loszittende pet naar keuze.

 

Mag ik na de ingreep in de zon?

Direct, sterk zonlicht, sauna en solarium moeten voor u gedurende 2 weken vermijden.

 

Mag ik sporten na mijn haartransplantatie?

Vermijd zwemmen en sporten zoals voetbal of krachttraining gedurende de eerste weken na de haartransplantatie.

 

Belangrijk! Waarom valt het haar na 3-4 weken uit?

Binnen de volgende 3 tot 4 weken valt meestal ongeveer 90% van de getransplanteerde haren weer uit, wat u helemaal niet ongerust moet maken. Want uiterlijk 3 tot 6 maanden na uw haartransplantatie begint de nieuwe groei vanuit de haarwortels die op hun plek zijn gebleven en nu gereactiveerd zijn. Het uiteindelijke resultaat van uw eigen haartransplantatie kunt u na 10 tot 12 maanden verwachten. Uw consultant zal daarom 10 tot 12 maanden na uw haartransplantatie contact met u opnemen om een vervolgafspraak met u te maken voor een definitieve beoordeling van het behandelresultaat.

FAQ: Meest gestelde vragen over een haartransplantatie

Er is in principe geen leeftijdsgrens. Onze oudste patiënten waren ouder dan 70 jaar. Bij patiënten jonger dan 23 jaar moeten we wel onderzoeken of een haartransplantatie op dat moment effectief is. We zullen daarom tijdens het eerste consult niet alleen de huidige haarsituatie met u analyseren, maar ook een prognose geven over het verdere verloop van het haarverlies. Alleen zo kunnen we u de beste en meest effectieve oplossing bieden.

Haartransplantatie is goede techniek voor de behandeling van dunner wordende of kale plekken bij genetische haaruitval. Alleen in zeldzame gevallen kan het worden afgeraden. Het is daarnaast bij uitstek geschikt voor het bedekken van alle soorten littekens, baard-, wenkbrauw- en wimperreconstructies en het hermodelleren van borsthaar.

 

Bij haarverlies door ziekte of stress zijn de mogelijkheden voor een haartransplantatie beperkt.

De getransplanteerde en aangehechte haren vallen niet meer uit en groeien meestal levenslang door. Alle andere haren kunnen echter wel uitvallen. We maken daarom een prognose over het verdere verloop van uw haaruitval op basis van de vragen die tijdens uw eerste consult worden gesteld.

Natuurlijk. Na een rustperiode van ongeveer 2 maanden kunt u uw haar kleuren, wassen, föhnen of stylen zoals voorheen. Het stylen van de uiteinden van uw haar met wax of haargel is zelfs al enkele dagen na de haartransplantatie mogelijk, mits de stylingsproducten niet op uw hoofhuid komen.

En er ontstaan natuurlijk na een haartransplantatie ook volledig nieuwe stylingmogelijkheden voor u!

 

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1