Een glad gezicht is mooi en oogt jong en verzorgd. Én is eenvoudig te bereiken. Regel nu een rimpelbehandeling met hyaluronzuur.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Waarom u voor een behandeling met Hhaluronzuur (fillers) kunt kiezen:

Niets is zo fijn als de zon en haar warmte op uw gezicht. De zon en de zonnebank hebben echter -naast de genetische aanleg-  een versnellende werking op het ouderdomsproces van de huid. Ook overmatig nicotinegebruik en alcoholgebruik hebben een negatief effect op de gezondheid van uw huid.

Daarnaast kunt u ook rimpels krijgen door de mimiek in uw gezicht. Alleen al de gezichtsuitdrukkingen belasten de gezichtshuid met wel 30.000 spierbewegingen per dag.

Veroudering tegengaan met hyaluronfillers

Wat veel mensen niet weten is dat niet alleen de oppervlakkige huid aangetast wordt door dit verouderingsproces. Ook het onderhuidse weefsel, de steunbanden en de spieren die langs het gezicht lopen verouderen. Vooral in die gevallen waarin de rimpel al dieper in de huid is doorgedrongen, kan het uiterst effectief zijn deze te behandelen met een rimpelinjectie met hyaluron. Hyaluron als vulmateriaal sluit holtes in de diepere huid- en weefsellagen en voorkomt zo -bij regelmatig gebruik- effectief verdere rimpelvorming. Het resultaat van uw rimpelbehandeling met hyaluron zonder operatie, incisie of litteken: een gladder, zachter en volumineuzer gezicht.

Voordelen van een rimpelbehandeling met hyaluronzuur:

  • Verbluffend natuurlijk resultaat in slechts 1 sessie
  • Aanzienlijke vermindering van rimpels voor een jong en stralend gezicht.
  • Effectief, onmiddellijk zichtbaar met zeer laag risico.
  • Langdurig effect door het gebruik van premium hyaluron.

Bent u op zoek naar een rimpelinjectie met hyaluronzuur? Vraag dan nu informatie bij ons aan en maak een vrijblijvende afspraak voor het eerste consult!

 

meer informatie Consult aanvragen
Faltenunterspritzung Dortmund Hyaluronsäure Finanzierung

Financiering van een rimpelbehandeling met fillers

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Rimpelbehandeling met hyaluron in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 15 tot 45 minuten.

Verdoving

Op verzoek plaatselijk.

Pijn

Gering.

Verblijf

U kunt de kliniek na de behandeling direct verlaten.

Kosten

Vanaf 400,-

Houdbaarheid

Ongeveer 6 tot 9 maanden.

Ervaringen van onze patiënten

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

De ervaring van de arts speelt een grote rol bij een goed resultaat!

Ook bij rimpelinjecties met hyaluron is de ervaring van de arts bepalend voor het mooiste en natuurlijk ogend resultaat. Met deze ervaring wordt de juiste hoek ten opzichte van de huidcontour gekozen en de juiste hoeveelheid materiaal. Daarbij kan een ervaren arts een goede vertaling maken van uw wensen en het resultaat laten aansluiten bij uw verwachting.

“Het geheim van hyaluron ligt in de preventieve werking. Het is het meest effectief voordat de grote rimpels verschijnen.”

Vincent Donders
Plastisch chirurg

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

drs. Vincent Donders
PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

“Ik ben een paar jaar geleden begonnen met hyaluronbehandelingen. Sindsdien zie ik er elke dag frisser uit als ik in de spiegel kijk. En dat geeft me een extra goed gevoel.”

Alexandrine, 34 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Hoe werkt de rimpelinjectie met hyaluron?

Stap 1: reinigen en ontsmetten

Voordat we de gewenste zones van het gezicht met rimpelinjecties kunnen behandelen, wordt uw huid grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Vervolgens tekent uw behandelend arts het met u besproken behandelconcept af op uw gezicht.

Stap 2: Zorgvuldige injectie in de rimpels

Voor de eigenlijke behandeling met hyaluron wordt het filtermateriaal – hyaluron voorzichtig in de gezichtszones geïnjecteerd. Dit kan bijvoorbeeld de longitudinale rimpel tussen de neus en de mondhoek zijn (nasolabiale plooi), de wangen, de kin of ook kleine liprimpels, de zogenaamde rokerslijntjes. Ook de vaak uitgesproken rimpel tussen mondhoek en kin (mentolabiale plooi) kan met deze behandeling heel goed worden behandeld.

Stap 3: Uw huid ziet er jonger en frisser uit

Een rimpelinjectie met hyaluron is meestal onmiddellijk zichtbaar en houdt vele maanden aan. Een lichte zwelling of roodheid van de huid zal na enkele uren of dagen afnemen. Direct na de behandeling zult u merken dat uw huid er jonger en frisser uitziet.

 

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het bindt water, vult ruimtes tussen zogenaamde collageenvezels en houdt zo de huid jong en elastisch. Bij het ouder worden neemt het natuurlijke hyalurongehalte van de huid af, de huid droogt uit en verslapt. Met de effectieve en snelle hyaluronbehandeling geven we uw huid weer jeugdigheid, frisheid en elasticiteit.

 

Hoe wordt hyaluron in het productieproces verkregen?

De hyaluronvullers die gebruikt worden bij een rimpelinjectie met hyaluron worden volledig natuurlijk verkregen uit hanenkammen of gekweekt met behulp van bacteriën. De homogene gel vult de behandelde zones op en is zeer geschikt voor rimpels op de wangen en de kin. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden vele maanden aan. Herhalingsbehandelingen zijn zonder problemen mogelijk.

FAQ: Meest gestelde vragen hyaluron (fillers):

Bij een rimpelinjectie met hyaluron wordt zogenaamd hyaluronzuur, een natuurlijke stof, geïnjecteerd in de middelste tot diepe lagen van de huid. Door de injectie in deze diepere huidlagen kan de stof het volle effect geven en aanzienlijk langer aanhouden. Hyaluronzuur kan aan grote hoeveelheden vocht binden waardoor de huid iets gelift wordt. Dit liftend effect vermindert rimpels of doet ze zelfs volledig verdwijnen.

Hyaluronzuur is verkrijgbaar in verschillende concentraties en wordt door onze artsen gebruikt en gecombineerd afhankelijk van de positie en diepte van de rimpels. Voor de injecties worden zeer dunne canules gebruikt, zodat de behandeling pijnloos is. Indien gewenst kunnen de betreffende zones vooraf worden verdoofd.

Hyaluronzuur wordt door zeer veel verschillende fabrikanten geproduceerd, die met name verschillen in de concentratie van de werkzame stof en hun vermogen om vocht te binden. Afhankelijk van het toepassingsgebied bepaalt u samen met uw behandelend arts het juiste merk om het gewenste effect te bereiken. Naast de keuze van het juiste materiaal is het ook belangrijk welke instrumenten (bijv. canules) de arts gebruikt om het materiaal onder de huid te brengen en op welke diepte -en onder welke hoek- uw behandelend arts het hyaluron plaatst. Ervaring zorgt ervoor de arts de juiste keuzes maakt en uw rimpelbehandeling met hyaluron leidt tot het resultaat dat aansluit bij uw verwachting. Of nog beter: dat uw verwachting overtreft!

Een rimpelinjectie met hyaluron is een uiterst veilige, zachte en goed te verdragen toepassing. Toch kunnen, zelfs bij medisch correct gebruik, in sommige gevallen roodheid, zwelling of zelfs blauwe plekken optreden. Deze verdwijnen echter binnen de eerste dagen en kunnen gemakkelijk met make-up worden bedekt.

Om uw huid optimaal te beschermen moet u de eerste dagen na een rimpelbehandeling met hyaluronzuur saunabezoek en directe blootstelling aan de zon of zonnebank vermijden.

Onmiddellijk na uw rimpelbehandeling met hyaluronzuur is het effect zichtbaar. Het effect houdt ongeveer 6-9 maanden aan, afhankelijk van het toepassingsgebied en het gebruikte product. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die ook in het menselijk lichaam voorkomt, wordt het na verloop van tijd volledig biologisch afgebroken. Hyaluron wordt al tientallen jaren gebruikt en langetermijnstudies hebben geen negatieve bijwerkingen aan het licht gebracht.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1