QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Vraag hier direct uw financiering aan

Cosmetic Finance

Een persoonlijke lening afsluiten bij Cosmetic Finance

Een persoonlijke lening via Cosmetic Finance afsluiten biedt u zekerheid over de hoogte van de rente en de hoogte van de maandlasten. U leent namelijk eenmalig een bedrag en lost dit af in vaste, maandelijkse termijnen binnen een afgesproken periode.

Een persoonlijke lening aanvragen is ideaal wanneer u precies weet hoeveel financiële ruimte u nodig heeft voor uw cosmetische of medische behandeling, want u krijgt het bedrag in één keer op uw rekening gestort.

Voordelen Persoonlijke lening:

  • Geen verrassingen.
  • U leent een vast bedrag en betaalt een vaste rente.
  • Duidelijkheid. U weet precies tot wanneer u voor de lening betaalt.

Nadelen Persoonlijke lening:

  • U kunt geen extra geld opnemen.
  • Soms een hogere rente dan bij een Doorlopend Krediet.
  • Minder flexibiliteit dan bij een Doorlopend Krediet
let op geld lenen kost geld
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance
logo 2 aesthetics-01

FAQ: Meest gestelde vragen over een financiering bij Cosmetic Finance

Overweeg eerst goed of de behandeling die u kiest, past bij uw wensen en het resultaat waar u op hoopt. Na het opstellen van het behandelplan met de plastisch chirurg en de offerte, kunt u een aanvraag indienen bij Cosmetic Finance. Aan het lenen van geld zijn wel (rente-)kosten verbonden dus uiteindelijk betaalt u meer voor uw behandeling.

QUOLE Aesthetics berekent geen (extra) kosten als u betaalt via Cosmetic Finance. U betaalt Cosmetic Finance wel voor de lening. Zodra u een aanvraag indient maken zij voor u een offerte op maat zodat u precies weet welke kosten er verbonden zijn aan de lening die u afsluit.

Cosmetic Finance zal, op basis van het bedrag dat u wilt lenen, een voorstel maken. In dit voorstel staat de soort lening (bijv. een doorlopend krediet of een persoonlijke lening), de looptijd van de lening en het aflossingsbedrag per maand.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1