Je voelt je fit en vitaal, maar iedereen vraagt aan je of dat je slecht hebt geslapen? Een vermoeide blik wordt vaak veroorzaakt door de onderoogleden: wallen. Deze kunnen echter uitstekend worden gecorrigeerd met een onderooglid correctie. Laat u adviseren door onze plastisch chirurgen.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Waarom een ooglidcorrectie aan de onderoogleden voor u een goede keuze is:

De ogen, als spiegel van onze ziel, laten zien hoe we ons voelen. Maar soms past uw oogopslag helemaal niet bij uw gevoel. Wallen geven meestal een vermoeide indruk terwijl u u helemaal niet moe voelt. De oorzaken voor het ontstaan van wallen onder de ogen zijn heel verschillend. Een van de belangrijkste oorzaken is het natuurlijke verouderingsproces. Daarnaast kunnen spier- en bindweefselverzwakkingen ervoor zorgen dat vetweefsel de bovenste huidlagen binnendringt en verder naar beneden drukt.

 

Het verwijderen van de wallen onder de ogen geeft een verjongend, verfrissend en blijvend resultaat!

Wallen zorgen niet alleen tot een vermoeide blik, ze maken de dragers ook nog eens ouder dan dat ze in werkelijkheid zijn. Onze -bij de NVPC aangesloten- plastisch chirurgen geven u graag advies over de behandelmethoden voor het verwijderen van de wallen onder uw ogen. Zelfs een kleine ingreep kan een groot verschil maken. Welke methode voor u geschikt is, kunt u bespreken tijdens het eerste consult. Ook kunt u bekijken of dat u de behandeling wilt combineren met een bovenooglidcorrectie, een facelift of een andere (gezichts-) behandeling.

Voordelen van een onderooglidcorrectie:

  • Vervangt de vermoeidheid in uw gezicht door een vitalere, frissere uitstraling.
  • Zichtbare sporen van het ouder worden, worden weggewerkt en uw ogen zien er alerter en sprekender uit.
  • Kleine ingreep met een groot effect.
  • Nauwelijks zichtbare littekens en een korte herstelperiode.

U wilt graag een open, vitale oogopslag en u denkt dat een onderooglidcorrectie voor u de juiste behandeling is? Maak een vrijblijvende afspraak voor het eerste consult!

meer informatie Consult aanvragen
Unterlidstraffung Dortmund Tränensäcke entfernen Kosten

Financiering van een onderooglidcorrectie

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Een onderooglidcorrectie in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 1 uur.

Verdoving

Lokaal of onder narcose.

Verblijf

U kunt in de meeste gevallen de kliniek nog dezelfde dag verlaten.

Sport

U kunt na ongeveer 6 weken uw sport weer oppakken. 

Herstel

Na 1 tot 2 weken zijn de ogen niet meer blauw.

Littekens

Nauwelijks zichtbaar.

Houdbaarheid

10 tot 15 jaar, afhankelijk van de gekozen techniek.

Kosten

Vanaf 1750,-

Financiering

Mogelijk via Cosmetic Finance.

Ervaringen van onze patiënten

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

“Een zorgvuldig en technisch goed uitgevoerde correcte van het onderooglid is een van de meest effectieve ingreep in het gezicht.”

Vincent Donders
Plastisch chirurg

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Vincent Donders
PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001

Wilt u kennis maken met het volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

“Ik ben blij dat ik eindelijk van mijn wallen onder mijn ogen af ben! Heel erg bedankt dokter Donders!”

Marina, 56 jaar
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Wat gebeurt er bij een onderooglidcorrectie (verwijderen van wallen)?

De HAMRA techniek wordt toegepast als de oorzaak van de wallen niet ligt aan overtollige huid. Bij deze techniek wordt het vet in de wallen naar beneden verplaatst zodat er een mooiere overgang ontstaat tussen de onderoogleden en het gezicht.

De transconjunctivale techniek wordt toegepast als de huid onder de ogen nog strak is en er enkel wat vet moet worden verwijderd. Er wordt dan aan de binnenkant van uw onderooglid een kleine snede gemaakt en het overtollige vet wordt verwijderd. Dit geeft een resultaat zonder een zichtbaar litteken.

 

Wat kost een correctie aan de onderoogleden, het verwijderen van wallen?

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk voor de gekozen methode en eventuele aanvullende wensen/behandelingen. Uw wensen, de mogelijkheden en eventuele risico’s worden met u besproken tijdens het eerste consult met de plastisch chirurg. U komt echter niet voor onverwachte kosten te staan. Na het consult maken wij -indien gewenst- een vrijblijvende offerte voor u.

FAQ: Meest gestelde vragen over een onderooglidcorrectie

Na de ingreep kunnen de onderste oogleden nog wat gezwollen en eventueel wat blauw zijn. Koelen helpt dit te verminderen. De eerste week na de ingreep zijn de hechtingen nog afgedekt met pleisters. Deze worden bij uw vervolgafspraak -na een week- verwijderd netzoals de hechting. Dit geldt uiteraard niet voor de oplosbare hechtingen deze zullen vanzelf verdwijnen. U moet de eerste 2 weken direct zonlicht en de zonnebank vermijden. Daarna moet u uw ogen (met name de littekens) beschermen tegen de zon met een zonnebrandcrème.

Direct na de ingreep kunnen er zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Deze verdwijnen na 1 tot 2 weken. Het direct koelen van de ogen kan dit verminderen.

Aan elke (chirurgische) ingreep zijn bepaalde risico’s verbonden. Dit geldt dus ook voor de correctie van het onderste ooglid (het verwijderen van de wallen). De meest voorkomende risico’s zijn een allergie voor de gebruikte medicatie of een slechte wondgenezing/infectie. Tijdens uw consult met de plastisch chirurg wordt u uitgebreid geïnformeerd over het verloop van de ingreep, de risico’s en het resultaat wat u mag verwachten. Ook krijgt u adviezen voor een goede wondgenezing.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1