Na een lichaamscontouring behandeling, zoals liposuctie, of na gewichtsverlies kunnen verslapte, hangende huidzones storend zijn. Met de innovatieve RENUVION®-technologie (J Plasma) kunnen we een -duurzame- huidverstrakking bereiken. Als losse behandeling of gecombineerd met bijvoorbeeld een liposuctie, zonder verdere verstrakkingsoperatie en zonder zichtbare littekens.

 

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Waarom kunt u kiezen voor een RENUVION®-huidverstrakking:

RENUVION® betekent een revolutie in de moderne behandelingsmogelijkheden voor huidverstrakking.

Huidverslapping op de buik, benen of billen kan vele oorzaken hebben. Naast de tand des tijds kunnen ook gewichtsverlies of lichaamscontourbehandelingen zoals liposuctie ervoor zorgen dat lichaamsdelen verslappen, uitzakken of er gewoon niet meer zo glad uitzien als vroeger. Voor veel mensen vormt dit een ergernis en geeft het ongemak.

Tot nu toe was het nodig om na een liposuctie bijvoorbeeld nog een operatie uit te voeren om delen van de huid aan te spannen. Dit was zeer tijdrovend, bracht extra risico’s met zich mee en was vaak kostbaar. Met de nieuwe RENUVION®-technologie met innovatieve heliumplasma-energie kunnen vrijwel alle belangrijke huidzones op de benen, armen, billen of rug, maar ook op de hals en het decolleté zonder verdere chirurgische ingreep worden aangespannen. Deze behandeling is uniek in Nederland.

QUOLE Aesthetics is de enige kliniek in de regio die de speciale RENUVION® procedure aanbiedt. Het bijzondere aan RENUVION® is dat de technologie de unieke eigenschappen van heliumplasma in combinatie met zeer gerichte energietoevoer kan gebruiken om uw aangetaste huidvaatjes te behandelen. Het zogenaamde dubbele thermische effect van RENUVION® zorgt ervoor dat de verwijde vaten weer samentrekken en zo wordt het weefsel heel voorzichtig strakgetrokken.

 

RENUVION® biedt talrijke voordelen ten opzichte van andere procedures.

In tegenstelling tot eerdere medische behandelmethoden zoals laser of radiofrequentie zijn de risico’s en bijwerkingen van een behandeling met RENUVION® uiterst gering. Er zijn dan ook twee redenen waarom RENUVION® een voordeel heeft ten opzichte van andere procedures:

 1. Onze technologie maakt het mogelijk het aangetaste bindweefsel zeer nauwkeurig te verhitten. Dat betekent dat alle energie alleen daar wordt toegepast waar het echt nodig is.
 2. RENUVION® zorgt ervoor dat het weefsel onmiddellijk weer kan afkoelen tot huidtemperatuur. Dit alles gebeurt in fracties van een seconde. Een echte mijlpaal in de minimaal invasieve geneeskunde.
Renuvion-Dortmund-Westfalenklinik

RENUVION® is het resultaat van nauwgezet wetenschappelijk onderzoek.

De effectiviteit van de RENUVION®-technologie (J plasma) is geen toeval, maar het resultaat van vele jaren intensief onderzoek en klinische ontwikkeling. RENUVION®, ontwikkeld door de fabrikant Apyx™ Medical, staat bij deskundigen zo hoog aangeschreven omdat het gepatenteerde systeem de effecten van heliumplasma enerzijds en radiofrequentie-energie anderzijds combineert. Met deze techniek kan de behandeld arts de behandeling gericht, met een zeer hoge precisie en controle uitvoeren.

De ontwikkelaars van RENUVION® hebben het voor het eerst mogelijk gemaakt dat effectieve, duurzame ‘weefselkrimp’ kan worden bereikt met gecontroleerde warmte en zonder risico op brandwonden. Dit is de voornaamste reden waarom RENUVION® zo positief is ontvangen door gespecialiseerde plastische en esthetische chirurgen.

Wat houdt de Renuvion® Huidverstrakking in?

Onze Duitse collega legt het uit.

 

RENUVION® huidverstrakking bij QUOLE Aesthetics

QUOLE Aesthetics in Waalre (Eindhoven) is de enige gespecialiseerde kliniek voor plastische en esthetische chirurgie in de regio die het revolutionaire concept van huidverstrakking met de RENUVION®-technologie (J plasma) aanbiedt en er goede patiëntenervaringen mee heeft.

Renuvion-Westfalenklinik-Dortmund

Voordelen van een RENUVION® huidverstrakking behandeling

 • Heeft een sterk effect op het weefsel zonder ingrijpende operatie.
 • Therapeutische warmte kan snel inwerken op het huidweefsel – zonder risico op verbranding
 • Plasma-energie veroorzaakt zowel onmiddellijke als langdurige resultaten
 • Lang gezocht alternatief voor meer invasieve procedures, behandeling zonder zichtbare littekens
 • Biedt zeer goede resultaten met aanzienlijk lagere risico’s en snellere hersteltijden

Bent u op zoek naar een RENUVION® huidverstrakking (J plasma) en denkt u dat deze innovatieve oplossing, eventueel in combinatie met liposuctie, past bij uw wensen? Vraag dan nu informatie bij ons aan en maak een vrijblijvende afspraak voor het eerste consult!

Meer informatie Consult aanvragen
schweissdruesenbehandlung-dortmund

Financieren van een RENUVION® huidverstrakking 

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

De RENUVION® huidverstrakking behandeling in het kort:

duur van de ingreep

Ongeveer 20 tot 40 minuten.

Verdoving

Plaatselijk of onder volledige narcose.

Verblijf

In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag de kliniek verlaten.

Drukkleding / compressiekleding

Alleen noodzakelijk in combinatie met liposuctie.

Herstel

Na 7 tot 10 dagen kunt u uw dagelijkse leven weer oppakken waarbij u wel de adviezen van de specialist moet opvolgen.

Littekens

Geen.

Resultaat

Het uiteindelijke resultaat is na 6 maanden zichtbaar.

Kosten

Vanaf 40,- per maand.

Financiering

Mogelijk via Cosmetic Finance.

Ervaringen van onze patiënten

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

“Mijn patiënten zijn verrast hoe doeltreffend een RENUVION®-behandeling is om de huid blijvend strakker te maken.”

Drs. Harm Hawinkels
Plastisch chirurg

Harm Hawinkels plastisch chirurg Quole Aesthetics PLASTISCH CHIRURG BIG: 29051856001

Drs. Harm Hawinkels
Plastisch chirurg

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

“Ik heb liposuctie gecombineerd met RENUVION®. Een operatie om de huid strakker te maken was voor mij geen optie. Het resultaat is echt prachtig. Ik ben er erg blij mee. “

Lydia, 48 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Huidverstrakking met RENUVION® uitgelegd

De huidverstrakkende behandeling met RENUVION® kan als een op zichzelf staande behandeling (zonder operatie!) worden uitgevoerd maar kan ook direct na een liposuctie worden uitgevoerd – dus nog steeds in dezelfde procedure zonder dat een verdere operatie nodig is. Als de technologie direct na een liposuctie wordt uitgevoerd, gebruiken we dezelfde puncties aan die we daarvoor hebben gebruikt voor de liposuctie. Er is dus geen extra incisie dus geen extra litteken en de genezing kan zeer snel plaatsvinden.

De speciale heliumplasmast heeft zoveel kracht dat al het weefsel direct onder de huid wordt aangespannen, zodat de natuurlijke regeneratie van collageen weer op gang kan komen – de voorwaarde voor een langdurig, permanent verstrakkend effect.

 

De behandelingsprocedure van een huidverstrakking met RENUVION® is zeer eenvoudig.

De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied, maar bedraagt meestal ongeveer 20 tot 40 minuten. Een zichtbare verbetering van de huidsituatie is al na ongeveer 6 weken merkbaar, terwijl het huidweefsel verder gladder wordt. Het uiteindelijke resultaat kan dan worden beoordeeld na ongeveer 6 maanden, wanneer de huid volledig is geregenereerd en het nodige collageen is aangemaakt.

 

Kosten: Welke prijs kan ik verwachten voor een RENUVION® huidverstrakking?

De kosten voor een RENUVION® behandeling (J plasma) kunnen sterk variëren, afhankelijk van de omvang en het aantal ingrepen. Dit hangt met name af van de vraag of de procedure al dan niet wordt gecombineerd met liposuctie. Bovendien zijn er grote verschillen in de te behandelen lichaamsregio’s. Tot slot heeft ook de keuze van de anesthesie invloed op de behandelingskosten. Bij een liposuctie moet u rekenen met extra kosten van ongeveer 1.500 tot 2.500 euro. Als u dat wenst dan stellen wij na uw eerste vrijblijvende consult een behandelplan op met een bijbehorende offerte.

De RENUVION®-technologie kan op de volgende lichaamsregio’s worden toegepast:

 • Dijen
 • Bovenarmen
 • Buik
 • Onderkin
 • Wangen
 • Hals
 • Décolleté
 • Knie
 • Taille
Renuvion-Hautstraffung-ohne-OP-Dortmund

FAQ: Meest gestelde vragen RENUVION® huidverstrakking (J Plasma)

De kosten variëren sterk en zijn afhankelijk van het aantal en de grootte van de te behandelen gebieden. Ook de gewenste vorm van verdoving speelt een belangrijke rol bij de prijsstelling. Tot slot is het belangrijk om met uw behandelend specialist te bespreken of de ingreep samen met een lichaamsvormende behandeling, zoals liposuctie, moet of kan plaatsvinden. Dit levert u een  aantrekkelijk combinatievoordeel op. In een consult adviseren we u graag en stellen we vrijblijvend een behandelplan op.

Op de dag van de behandeling ontvangen wij u ‘s morgens in de kliniek. De assistent loopt met u uw behandeling door en u kunt al u vragen stellen. In de meeste gevallen wordt een RENUVION® huidlift uitgevoerd in combinatie met een liposuctie onder algehele narcose, maar voor kleinere gebieden kan dit ook onder plaatselijke verdoving. Afhankelijk van de omvang van de behandeling kunt u dezelfde dag nog de kliniek verlaten. Bij grotere behandelingen blijft u een nachtje slapen zodat onze recovery-verpleegkundigen u goed kunnen verzorgen.

Met RENUVION® kunnen zeer goede resultaten worden bereikt bij matig verslapte huid. Vooral in combinatie met liposuctie is de behandeling zeer effectief waardoor er geen chirurgische huidverstrakking nodig is. Een belangrijk pluspunt van een RENUVION®-behandeling (J Plasma) is dat er geen grote incisies nodig zijn. Dit betekent dat de procedure praktisch littekenvrij is en dus zeer zacht voor uw lichaam.
 
In het geval van een zeer verslapte huid en zeer grote behandelgebieden moeten patiënten er echter rekening mee houden dat een chirurgische ingreep de meest effectieve methode kan zijn. Onze specialisten adviseren u graag over uw persoonlijke situatie.
Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1