Bent u klaar voor een revolutie in gewichtsverlies? QUOLE Aesthetics brengt u de nieuwste innovatie: een slikballon. Voor het eerst kunt u uw streefgewicht bereiken zonder de stress van een operatie en zonder vervelende verdoving. De Allurion ballon is een kleine capsule met een groot effect die gewoon wordt doorgeslikt. Neem afscheid van ouderwetse methoden en stap in de toekomst van gewichtsverlies. Ontdek nu hoe Allurion slikballon u kan helpen een gezonder en fitter leven te krijgen.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Wanneer een Allurion Slikballon zinvol is voor u:

Geen operatie. Geen gastroscopie. Geen verdoving of sedatie. De Allurion ballon wordt tijdens een korte afspraak van 20 minuten in de maag geplaatst. Voor de plaatsing noch de verwijdering van de ballon is een operatie, endoscopie of verdoving nodig.

 

De innovatieve Allurion Slikballon.

Het principe is heel eenvoudig: u slikt een capsule in die aan een dun buisje vastzit. Er wordt een röntgenfoto gemaakt om te controleren of de capsule op de juiste plaats zit. Als de capsule goed in de maag zit, vult de arts de ballon via het buisje met een vloeistof. Een tweede röntgenfoto bevestigt dat de ballon gevuld is. Dan trekt de arts het buisje voorzichtig terug. Dat is het! U bent klaar om te gaan!

 

Wat gebeurt er als ik de maagballon draag?

Terwijl de Allurion maagballon in uw maag zit, doorloopt u een gestructureerd begeleidingsprogramma wat op uw persoonlijke situatie is afgesteld. Dit is wat u moet weten:

Gedurende de weken 1 tot 16.
Met de ballon in uw maag, kunt u minder eten zonder hongergevoel. U kunt ook leren om gezonde maaltijden in kleinere porties te eten. U wordt de hele periode begeleid door onze coaches, met behulp van de digitale weegschaal en met een -speciaal ontwikkelde- voedings- en coachingsapp.

Na 16 weken
In principe zal de ballon na 4 maanden vanzelf leeglopen en op natuurlijke wijze uw lichaam verlaten, zonder medische interventie. Op het moment dat de maagballon uw lichaam heeft verlaten, heeft u voldoende ervaring met uw nieuwe (aangepaste) levensstijl en weer controle over uw eetgewoonten. Uiteraard moet u deze gezonde voedings- en levensstijlkeuzes blijven maken voor gewichtsverlies op lange termijn.

Voordelen van de Allurion slikmaagballon

  • Geen operatie, geen gastroscopie: de Allurion maagballon wordt gewoon ingeslikt. Meer comfort voor de patiënt is niet mogelijk.
  • Geen anesthesie of sedatie: U bent volledig bij bewustzijn tijdens de behandeling en kunt daarna alles gewoon doen.
  • Volledig pijnloos en geen chirurgische risico’s: Maagverkleining met behulp van een maagballon was nog nooit zo gemakkelijk, snel en met weinig complicaties
  • Sneller en langer gevoel van verzadiging door verminderde en vertraagde voedselinname

Wilt u een maagballon en bent u ervan overtuigd dat deze methode voor u de juiste beslissing is? Vraag dan nu informatie bij ons aan of maak een vrijblijvende afspraak voor het eerste consult!

meer informatie Consult aanvragen
Silikonimplantat

Financiering maagverkleining met de slikmaagballon.

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

De slikmaagballon in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 20 minuten.

Verdoving

Geen.

Pijn

Geen.

Verblijf

U kunt na 20 minuten de kliniek weer verlaten.

Herstel

Na een paar dagen is uw maag ‘gewend’.

Litekens

Geen.

Houdbaarheid

4 maanden.

Kosten

Vanaf 69,- per maand.

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance.

Ervaringen van onze patiënten

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

“Met de Allurion maagballon hebben we nog een unieke behandelingsoptie voor onze patiënten die op een medisch begeleide en gerichte manier willen afvallen.”

Prof. Dr. Jan Willem Greve
Klinisch directeur en specialist voor viscerale, vasculaire en bariatrische chirurgie

Weight-Doctors-Nederland-Prof-Jan-Willem-Greve

Prof. Dr. Jan Willem Greve
Klinisch directeur en specialist voor viscerale, vasculaire en bariatrische chirurgie

Wilt u kennis maken met het volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

“Het was fantastisch. Ik verloor 14 kilo in 4 weken, mijn energie en zelfvertrouwen zijn terug. Ik pas weer in kleren die ik al meer dan 3 jaar niet heb gedragen!” 

Sabine, 47 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Je moet jezelf een paar dagen geven om eraan te wennen.

Zelfs met onze slikmaagballon kunnen de eerste dagen een uitdaging zijn. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van ongemak, misselijkheid of zelfs een tekort aan vocht. Onze medisch specialisten kunnen u goede medicijnen voorschrijven voor deze eerste periode en indien noodzakelijk geven zij u een infuus met belangrijke voedingsstoffen. Zo bent u snel weer op de been. Het is belangrijk om tijdens deze periode veel te drinken en zeer vast, vet voedsel te vermijden.

 

Welke resultaten zijn mogelijk? Hoe snel en hoeveel gewicht kan ik verliezen?

Onze uitgebreide wetenschappelijke studies over de Allurion maagballon tonen verschillende fantastische resultaten: zo toonde een klinische studie met 95 patiënten aan dat gemiddeld 72% van het gewichtsverlies dat met de maagballon werd bereikt, na 12 maanden nog steeds behouden was. Met behulp van Allurion verliezen onze patiënten ongeveer 10 tot 15 kg in slechts 4 maanden. Dit is een waarde waar geen enkel ander conservatief alternatief ook maar bij in de buurt komt.

 

Ons team is toonaangevend in Nederland en Duitsland.

Ons team was in 2007 degene die de intragastrische ballon in Duitsland introduceerde en heeft al meer dan 13 jaar met succes duizenden intragastrische ballonbehandelingen uitgevoerd. Zij waren ook de eersten die latere producten zoals de Spatz en Spatz3 maagballonnen aanboden, specialisten opleiden in maagballonbehandeling en de innovator zijn op het gebied van minimaal invasieve therapie voor overgewicht en obesitas.

FAQ: Meest gestelde vragen over de slikmaagballon:

De totale behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Aan de Elipse® maagballon is uitgebreid medisch onderzoek voorafgegaan. Het resultaat is een volledig nieuw materiaal dat zo licht, dun en sterk is dat de maagballon tot een kleine capsule kan worden gevouwen. De capsule is zelfs zo klein dat onze patiënten hem via de mond kunnen doorslikken. Hierdoor is ook een gastroscopie niet meer nodig.

Onze patiënten verlaten de kliniek meestal al na 45 minuten – zonder uiterlijke tekenen van de behandeling, dus volledig onopgemerkt. Een eenvoudige en snelle terugkeer naar het normale dagelijkse leven is daarmee probleemloos.

Tijdens een uitgebreid persoonlijk consult bekijken we samen of de Elipse® (slik-) maagballon geschikt is voor u. Zo moet u onder andere een gezonde algemene conditie hebben en een body mass index (BMI) van minstens 27.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1