Borstchirurgie, afgestemd op uw wensen. Kies voor een borstvergroting bij een van de NVPC plastisch chirurgen van QUOLE Aesthetics waar uw tevredenheid centraal staat.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Uw wens voor een borstvergroting

De vrouwelijke borst kan door verschillende factoren worden beïnvloed qua samenstelling en uiterlijk. Erfelijke factoren spelen een rol, maar ook externe invloeden zoals een zwangerschap of gewichtsverlies kunnen de borsten veranderen. De wens voor grotere, vollere borsten kan dan ook bij iedere vrouw om een andere reden ontstaan. Iedere reden is voor ons een motivatie om u de beste zorg te geven met het resultaat wat past bij uw verwachting (of nog liever: uw verwachting overtreft). 

Waarom het belangrijk is om een ervaren plastisch chirurg te kiezen voor een borstvergroting

Elke borstvergroting is uniek en wordt bij QUOLE Aesthetics helemaal op uw wensen en medische achtergrond afgestemd zodat u het beste resultaat krijgt. Daarom beginnen we met een uitvoerig consult met een van onze bij de NVPC aangesloten plastisch chirurgen. Niet alleen uw wensen en ideeën krijgen alle aandacht. U krijgt ook informatie over de verschillende methoden van een borstvergroting en de hoogwaardige producten die wij gebruiken. Samen met uw plastisch chirurg beslist u vervolgens welke techniek geschikt is voor uw borstvergroting, rekening houdend met uw persoonlijke interesses en lichamelijke conditie.

 

Eigen vet versus implantaat – de keuze is aan u

Een borstvergroting kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw lichaamsbouw kunt u kiezen tussen een vergroting met eigen vet of met een borstimplantaat. Beide methoden worden bij QUOLE Aesthetics jaarlijks in grote aantallen uitgevoerd. Door deze ervaring kunnen we de grootst mogelijke veiligheid bieden van de patiënt, een snelle genezing, goede resultaten en hebben we tevreden patiënten.

Een borstvergroting wordt onder volledige narcose uitgevoerd, nadat u een tijdje verzorgd bent op onze recovery afdeling kunt u meestal dezelfde dag nog naar huis. Uw lichaam heeft daarna ongeveer 4-6 weken rust nodig waarin u de borsten ontziet en zwaar tillen en sporten vermijdt. Uiteraard krijgt u hier voor -en na uw ingreep- uitgebreid informatie over.

 

Voordelen van een borstvergroting

  • Grotere borsten en daarmee een grotere cupmaat
  • Meer borstvolume voor een sprankelend decolleté
  • Vol zelfvertrouwen nieuwe ervaringen beleven
meer informatie Consult aanvragen
Brustvergrößerung Dortmund beim Facharzt

Financiering van een borstvergroting

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Een borstvergroting in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Verdoving

Volledige narcose.

Pijn

U kunt na de operatie pijnlijke, gespannen en gevoelige borsten ervaren. Hier krijgt hiervoor pijnstillende medicatie.

Verblijf

U kunt in de meeste gevallen dezelfde dag de klniek verlaten.

Herstel

U kunt na 2 weken uw dagelijkse bezigheden -met de verstrekte adviezen- weer oppakken.

Littekens

Nauwelijks zichtbaar.

HOUDBAARHEID

Permanent.

Kosten

Vanaf 3250,-

Financiering

Mogelijk via Cosmetic Finance.

 

“Een borstvergroting leidt in veel gevallen tot aanzienlijk meer levensvreugde bij mijn patiënten”

Harm Hawinkels
Plastisch chirurg

Harm Hawinkels plastisch chirurg Quole Aesthetics PLASTISCH CHIRURG BIG: 29051856001

Harm Hawinkels
plastisch chirurg BIG: 29051856001

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

“Dokter Donders luisterde echt naar mijn wensen” 

Elisa, 32 Jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Hoe werken de verschillende methoden van borstchirurgie?

Methode met eigen vet

Als u gebruik wilt maken van lichaamseigen stoffen dan is een borstvergroting met eigen vet voor u een geschikte methode om uw borsten te vergroten. Daarbij veroorzaakt deze methode bijna geen littekens. Bij deze procedure wordt vet uit eerder geselecteerde delen van uw lichaam weggezogen en uiteindelijk in het natuurlijke vetweefsel van uw borst geïnjecteerd.

Methode met implantaten

Uw arts kan de borstvergroting met behulp van implantaten op drie verschillende manieren aanpakken. Samen met u wordt voorafgaand aan de operatie de meest effectieve manier besproken die past bij uw wensen. Het borstimplantaat wordt meestal ingebracht via een incisie in de huidplooi onder de borst. Het ontstane litteken verdwijnt tijdens het genezingsproces discreet in de borstplooi. Wilt u na uw borstvergroting de mogelijkheid tot borstvoeding behouden dan kunt u dat bespreken met uw plastische chirurg. De mogelijkheden worden met u doorgenomen waarna u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Wat kost een borstvergroting?

De kosten van een borstvergroting zijn afhankelijk van de operatiemethode, de gebruikte producten en uw individuele situatie en wensen. Als u ook asymmetrie wilt laten corrigeren of een borstlift wilt, maakt dit de ingreep zwaarder en dus iets duurder. Bij ons komt u echter niet voor onverwachte kosten te staan. Na het consult bij de plastisch chirurg stellen wij graag -indien gewenst- een vrijblijvende offerte voor u op.

FAQ: Meest gestelde vragen over een borstvergroting:

Bij QUOLE Aesthetics gebruiken we voornamelijk borstprotheses van Mentor. Deze behoren tot de top van de borstimplantaten die beschikbaar zijn op de Europese markt.

Er zijn drie mogelijkheden om het implantaat te plaatsen: Via een incisie in de okselstreek, in de tepelstreek en in de onderste borstplooi. In de onderste borstplooi is de meest gebruikte techniek.

De eerste dagen kunt u last hebben van uw arm(-en). U kunt ook spanning, blauwe plekken en lichte pijn aan uw borsten ervaren. De pijn is goed te behandelen met medicatie en zal na enkele dagen aanzienlijk afnemen

Wij raden u aan de eerste vier tot zes weken na de operatie een steun-/sportbeha te dragen. Sport en lichamelijke inspanning raden wij u ten zeerste af in die periode. De eerste acht weken na de operatie moet u zonlicht en de zonnebank vermijden. Uw littekens moet u het eerste jaar insmeren met zonnebrand (ook onder uw badkleding!) om ze mooi te laten genezen.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1