Zelfs na jaren hard trainen en diëten blijft u -plaatselijke- vetophopingen houden? Gun uzelf een liposuctie voor het resultaat waar u op hoopte.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Waarom liposuctie de juiste keuze is voor u:

Dieetresistente vetcellen bevinden zich vaak in de buikstreek en kunt u -zelfs met veel beweging en lijnen- lastig verminderen. Met liposuctie kunt u deze probleemgebieden aanpakken. En kunt u het silhouet creëren wat bij u past.

Verwijder probleemzones met liposuctie op de buik, heupen, benen en armen.

Liposuctie is soms de enige manier om probleemzones waar hardnekkige vetophopingen zitten aan te pakken.  Het ontstaan van deze -plaatselijke- vetophopingen kan erfelijk zijn. In dat geval heeft u een genetische aanleg die er verantwoordelijk voor is dat u niet op de conventionele manier van deze vetophopingen afkomt, ondanks diëten of sporten. Liposuctie kan helpen op veel plaatsen van het lichaam, zoals de buik, heupen, benen, armen en andere gebieden. Liposuctie is echter niet geschikt voor mensen met veel overgewicht. Daarom moet u liposuctie alleen overwegen als u -plaatselijke- probleemzones wilt wegwerken. Als u wilt afvallen, kunt u onze andere behandelingen overwegen, zoals de maagballon of de POSE-procedure waarbij de maag met een relatief milde techniek wordt verkleind.

Liposuctie onder plaatselijke verdoving of onder algehele narcose

Een liposuctie duurt, afhankelijk van de regio en de methode, één tot vier uur en wordt uitgevoerd met plaatselijke verdoving of onder algehele narcose. De plastisch chirurgen bij QUOLE Aesthetics zullen in het eerste consult de beste behandelmethode met u bespreken zodat u de behandeling zo comfortabel mogelijk kunt ondergaan. Voor de liposuctie markeert uw behandelend specialist de betreffende gebieden. Er worden kleine incisies gemaakt op onopvallende plaatsen, bijv. in de navel. De vetcellen worden eerst met een canule losgemaakt om vervolgens met een vacuümpomp te worden weggezogen. Tot slot krijgt u een nauwsluitend verband (drukverband) aangelegd om eventuele zwelling tegen te gaan en een mooi resultaat te bereiken.

Voordelen van liposuctie:

  • Effectieve oplossing voor ongewenste vetophopingen
  • Combinatie behandelingen mogelijk voor een complete aanpak
  • Gebruik van de nieuwste technieken voor een natuurlijk en duurzaam resultaat

U heeft besloten dat u uw probleemgebieden wilt aanpakken en u bent ervan overtuigd dat liposuctie voor u de juiste keuze is? Maak een vrijblijvende afspraak voor uw eerste consult!

meer informatie Consult aanvragen
Fettabsaugung Dortmund Kosten Liposuktion an Bauch und Beine

Financiering liposuctie

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Liposuctie in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 1 tot 3 uur.

Verdoving

Plaatselijke verdoving of algehele narcose.

Verblijf

In de meeste gevallen kunt u de kliniek dezelfde dag verlaten.

Drukkleding / compressiekleding dragen

U moet gedurende 4 weken compressiekleding dragen.

Herstel

Afhankelijk van het behandelde gebied kunt u binnen enkele dagen tot een week uw daelijkse bezigheden weer oppakken.

Littekens

Vrijwel geen.

Hechtingen

Oplosbaar.

Kosten

Vanaf 1400,-

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance.

Ervaringen van onze patiënten

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

 

“Veel patiënten weten niet eens hoe relatief eenvoudig en vrijwel zonder complicaties zij met liposuctie hun probleemzones aan kunnen pakken.”

Vincent Donders
Plastisch chirurg

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Vincent Donders
PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

“Ik ben al tijden aan het klooien met mijn buikvet en nu heb ik eindelijk de oplossing gevonden met liposuctie. Geweldig advies en een geweldig resultaat..” 

Steffen, 42 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Hoe verloopt de operatie?

Tijdens het eerste consult bespreekt u samen met de plastisch chirurg uw ideeën en wensen. De chirurg kan tijdens dit gesprek al uw vragen beantwoorden zodat u een goed beeld krijgt van de behandeling. Ook zal de plastisch chirurg u onderzoeken om de fysieke gesteldheid van o.a. de huid vast te stellen.

Samen stelt u een behandelplan op waarmee het gewenste resultaat kan worden bereikt. De liposuctie wordt in de meeste gevallen uitgevoerd onder volledige narcose maar er kan -indien het behandelgebied het toelaat- ook gekozen worden voor plaatselijke verdoving. Een mengsel van zoutoplossing en plaatselijke verdoving wordt tijdens de liposuctie in de te behandelen gebieden geïnjecteerd. Vervolgens wordt via een kleine incisie op een onopvallende plaats een passende hoeveelheid vet weggezogen. Door het gebruik van bijzonder dunne speciale canules worden zenuwen en vaatcellen optimaal beschermd. Bovendien kan de procedure daardoor ook worden uitgevoerd op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de enkels. Na het losmaken van de vetcellen wordt het vet weggezogen. Voor een optimaal resultaat draagt u eerst een elastisch verband tegen de zwelling en vervolgens enkele weken drukkleding.

 

Wat zijn de kosten voor de liposuctie?

De kosten van liposuctie kunnen variëren, omdat de behandeling wordt afgestemd op uw wensen en uw fysieke gesteldheid. Zo kan de ingreep gecombineerd worden met een buikwandcorrectie, dijbeenlift of bovenarmlift. Uiteraard heeft dat gevolgen voor de totaalprijs. U komt echter nooit voor onverwachte kosten te staan. Na uw eerste consult maken we op basis van het opgemaakte behandelplan -indien u dat wenst- een vrijblijvende offerte.  

FAQ: Meestgestelde vragen over liposuctie

Ja, er kunnen meerdere gebieden tegelijk worden behandeld. Maar er zijn natuurlijk grenzen aan wat haalbaar en medisch verantwoord is. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor u.

Nee. Het aantal vetcellen is genetisch bepaald. Vetcellen die door liposuctie zijn verwijderd, zullen zich dus niet opnieuw vormen. In het geval van een grote gewichtstoename kunnen de resterende vetcellen echter wel in omvang toenemen.

Er kunnen kleine littekens van 4 tot 5 mm overblijven, maar die zijn bijna onzichtbaar en lijken vaak op kleine moedervlekken.

Wij raden u aan om de eerste 4 tot 6 weken de hele dag uw druk-/compressiekleding te dragen. Ook moet u voldoende bewegen en langer dan twee uur zitten voorkomen vanwege het risico op trombose. De eerste 2 tot 4 weken moet u lichamelijke inspanning, zonnebaden en saunabezoek vermijden zo geneest het behandelde gebied het beste.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1