Bereik uw doel om af te vallen in slechts 6 maanden met de maagballon -het maagballonprogramma- van QUOLE Aesthetics Ons ervaren team van deskundigen zorgt ervoor dat de maagballon perfect aan uw behoeften wordt aangepast zodat u zo effectief mogelijk wordt geholpen. Zeg vaarwel tegen diëten, stress en chirurgische ingrepen. Met de maagballon heeft u alles wat u nodig heeft om succesvol af te vallen in slechts 6 maanden. Begin nu uw reis naar een nieuw leven met meer zelfvertrouwen en een verbeterde gezondheid.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

De maagballon voor 6 maanden helpt u op weg naar een nieuw leven.

Op uw weg naar een gezonde levensstijl ontbreekt het vaak aan een goede  ondersteuning. De maagballon (en het maagballonprogramma) helpt u de juiste voedselporties te kiezen waardoor u afvalt. Uw zelfvertrouwen krijgt een boost waardoor u zich weer lekker in uw vel gaat voelen.

De maagballon (intragastrische ballon) kan patiënten helpen met een een BMI vanaf 27.

De maagballon vermindert op natuurlijke wijze de opnamecapaciteit van uw maag, geeft u sneller een vol gevoel en leidt u zo naar uw streefgewicht en een betere levensstijl. Hoewel de resultaten per patiënt kunnen verschillen, kunnen patiënten met een Body Mass Index (BMI) groter dan of gelijk aan 27 in slechts zes of twaalf maanden tot 25 kilo verliezen met behulp van de maagballon.

 

De maagballon als tijdelijke maagverkleining.

Het principe van de maagballon is heel eenvoudig: hij vermindert de capaciteit van uw maag. Zo krijgt u sneller een vol gevoel en eet u minder – maar zonder de typische trek. In principe is de maagballon een tijdelijke maagverkleining – maar dan zonder operatie en de bijbehorende complicaties. In combinatie met het voor u persoonlijk opgestelde maagballonprogramma leert u hoe een evenwichtige levensstijl voor u werkt. U zult snel resultaat zien en dit werkt heel erg motiverend. Ook na het verwijderen van de maagballon heeft u voldoende ervaring opgebouwd zodat u eenvoudig de gezonde levensstijl kunt volhouden.

Voordelen van een maagballon:

  • Geen chirurgische ingreep, d.w.z. weinig risico.
  • Geen medicatie, dus geen ongewenste bijwerkingen door medicatie.
  • Aanhoudend gewichtsverlies vanaf de eerste dag door de verkleinde maag.
meer informatie Consult aanvragen
Maagverkleining

Financiering van een Maagballon behandeling

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Maagballon in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 30 minuten.

 

Verdoving

Sedatie (een roesje).

 

Pijn

Ongemak.

 

Verblijf

U kunt dezelfde dag de kliniek nog verlaten.

 

Herstel

Na 1 week kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

 

Littekens

Geen.

 

Houdbaarheid

6 maanden.

 

Kosten

Vanaf 50,- per maand.

 

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance. 

 

 

 

“Een consult bij mij is de eerste stap voor mijn patiënten op weg naar een slanker en gezonder leven. “

Prof. Dr. Jan Willem Greve
Klinisch directeur en specialist voor viscerale, vasculaire en bariatrische chirurgie

 

Weight-Doctors-Nederland-Prof-Jan-Willem-Greve

Prof. Dr. Jan Willem Greve
Klinisch directeur en specialist voor viscerale, vasculaire en bariatrische chirurgieArts Viscerale en Vasculaire chirurgie

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

 

“De eerste dagen waren een hel voor mij. Maar toen vielen de kilo’s eraf. Ik had het nooit kunnen doen zonder een maagballon….” 

Maike, 23 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

 

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

De maagballon als kick-start voor het veranderen van uw leefstijl.

Met de maagballon en de ondersteunende zorg van onze voedingscoaches willen we uw gedrag op het gebied van voeding en fitheid beïnvloeden, zodat u na de behandeling zelfstandig uw gewicht kunt behouden.

 

Hoe werkt de maagballonbehandeling?

Het is zover, u heeft gekozen voor de maagballon en de dag van de implantatie staat voor de deur. Ons team bereidt u voor op de endoscopische procedure, die ongeveer 20 minuten duurt. U zult echter nauwelijks iets merken van de implantatie, want u krijgt een roesje (sedatie). Uw arts -specialist in interne geneeskunde/gastro-enterologie- brengt de ballon met behulp van een slangetje via uw mond in de maag en vult deze met een steriele zoutoplossing. Nadat de ballon in de juiste positie is geplaatst, wordt het slangetje weer verwijderd.

 

Hoe reageert het lichaam op de maagballon?

De eerste dagen met uw maagballon kunt u zich wat ongemakkelijk voelen, omdat de maag eerst moet wennen aan zijn nieuwe “bewoner”. Elke patiënt reageert anders, maar u moet voorbereid zijn op bijwerkingen zoals braken, diarree en/of krampen. Het is belangrijk om in deze periode veel te drinken en vast en vet voedsel te vermijden.

Wij laten u echter niet alleen in deze moeilijke tijd! Uw consultant heeft regelmatig contact met u en helpt u door deze tijd heen. Onze voedingscoaches zullen u ook waardevolle tips geven over hoe u het best kunt omgaan met het ongemak van de eerste dagen. Na een aanpassingsperiode van ongeveer twee weken is uw lichaam gewend geraakt aan de maagballon en kunt u weer normaal eten. Bovendien zult u, afhankelijk van het door u gekozen dienstenpakket, op regelmatige tijdstippen contact hebben met uw gezondheidscoach die u zal ondersteunen bij het afvallen. Na korte tijd zult u uw eerste succes boeken wat u zal motiveren om vol te houden. Gemiddeld verliezen onze patiënten 15 kilo in zes maanden. Kort voor het einde van de 6 maanden krijgt u een afspraak voor de explantatie van uw maagballon.

Onze specialisten maken de gevulde maagballon eerst leeg, zodat hij gemakkelijk via de slokdarm kan worden verwijderd. Ook zonder de maagballon kunt u trouw blijven aan een gezonde levensstijl die u in het half jaar heeft opgebouwd. Want u heeft dan wel gewicht verloren, u heeft de kennis en het zelfvertrouwen opgebouwd.

 

Eersteklas intragastrische ballonnen (maagballonnen) van eersteklas fabrikanten.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige siliconen intragastrische ballonnen van eersteklas fabrikanten. Deze zijn goedgekeurd voor behandeling vanaf een Body Mass Index van 27. De producten hebben uiteraard allemaal de Europese CE-norm, voldoen aan de hoogste medische normen en garanderen de grootst mogelijke veiligheid voor onze patiënten.

 

Ons team is toonaangevend voor intragastrische ballonnen ook in Duitsland.

Ons team is door haar ervaring en competentie op het gebied van duurzaam gewichtsverlies zonder operatie toonaangevend Nederland en Duitsland en voert al meer dan 13 jaar met succes duizenden maagballonbehandelingen uit.

FAQ: Meest gestelde vragen over een maagballon:

De intragastrische ballon (maagballon) is met name geschikt voor patiënten ouder dan 18 jaar met overgewicht (vanaf een BMI van 27) of beginnende obesitas die gemotiveerd zijn om een medisch begeleide afslanktherapie te ondergaan. Afhankelijk van uw gewicht en BMI zijn er verschillende maagballonsystemen en verschillende draagduren beschikbaar. Onze deskundigen geven u graag persoonlijk advies.

In tegenstelling tot andere afslankmethoden voelt u zich met een maagballon sneller vol waardoor u minder eet en afvalt – zonder operatie en zonder dieetpillen. Gewichtsverlies tot 15 kilo binnen zes maanden is mogelijk. Bovendien profiteert u van een individueel programma en wordt u door ons team van deskundigen ondersteund op weg naar uw streefgewicht.

De eerste dagen moet uw maag wennen aan de nieuwe ballon. U zult dan ook lichte maagklachten en ongemak ervaren. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen en u zult dan profijt hebben van de werking van de maagballon wat u een langdurig verzadigd gevoel geeft.

De eerste dagen heeft u waarschijnlijk last van misselijkheid, buikkrampen en braken. U krijgt tips en adviezen om deze bijwerkingen te minimaliseren. Indien nodig kunnen voorgeschreven medicijnen het ongemak aanzienlijk verlichten.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1