Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

4. Het eerlijke advies

Onze medisch specialisten zullen u open, eerlijk en volledig adviseren. Het is voor ons van groot belang dat u in de aanloop naar uw gewenste behandeling een uitgebreid en compleet overzicht krijgt van alle essentiële aspecten. Daarbij wordt gekeken naar mogelijkheden maar ook naar risico’s, bijwerkingen en hersteltijden. Daarnaast adviseren ze u over de voor u meest geschikte medische hulpmiddelen, compressie-/drukkleding of steunbeha’s. Wij staan achter onze standpunt dat we onze patiënten geen behandeling opdringen. We willen een ‘gids’ zijn die u met onafhankelijk advies en onze ervaring ondersteuning biedt in uw keuze voor een bepaalde behandeling. In sommige gevallen zullen we dan ook actief een ingreep afwijzen en kijken we samen naar alternatieve oplossingen.

5. Vaste prijzen zonder verborgen kosten

De behandelprijs die u geoffreerd krijgt na uw eerste consult is de all-in prijs. U komt dus niet voor verrassingen te staan. En heeft u vragen over uw offerte? Uw specialist kan deze altijd toelichten.

6. Eersteklas implantaten en medische producten

Wij doen geen concessies aan de kwalificaties van ons team en experimenteren of nemen geen risico’s met de leveranciers die ons medische hulpmiddelen leveren. U wordt altijd geholpen door een ervaren medisch specialist, geen leerlingen en geen bijgeschoolde maar ver onder gekwalificeerde medewerkers. Wij gebruiken alleen producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de hoogste (internationale) kwaliteitseisen. Dit geldt zowel voor geneesmiddelen als voor medisch materiaal, zoals borstimplantaten, maagballonnen of injecties (hyaluron, spierverslapper).

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

7. We zijn er voor u in noodgevallen: 24/7

Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij er voor elke patiënt zijn. Maar dat geldt vooral in noodgevallen: na uw operatie is uw behandelend specialist 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp.

8. Anesthesie door gespecialiseerde artsen

De bij ons werkzame anesthesisten zijn uitgebreid opgeleid en bijgeschoold in de plastische en esthetische chirurgie. Want een goede anesthesie (verdoving) is voor ons enorm belangrijk omdat dit direct invloed heeft op het comfort van onze patiënten. Dit omvat niet alleen uw welzijn na de behandeling, maar ook tijdens de behandeling. Onze anesthesisten blijven bij u tijdens de gehele duur van uw ingreep. Zij maken uitsluitend gebruik van de modernste technieken en maken zo een snel herstel mogelijk. En dit begint al direct na uw ontwaken.

9. Uw behandelingswens is ons uitgangspunt

QUOLE Aesthetics is een gespecialiseerde kliniek voor plastische en esthetische chirurgie. Dat het resultaat en het verloop van uw behandeling voldoet aan uw verwachting is onze belangrijkste zorg.

Wij zijn niet afhankelijk van andere externe partners zoals operatiecentra, aangesloten klinieken of ziekenhuisafdelingen en hun beschikbaarheid. Onze wachttijden zijn kort en we proberen altijd rekening te houden met uw agenda en mogelijkheden. Dit geldt ook voor de volledige postoperatieve zorg en begeleiding. Onze nachtdienst binnen de kliniek wordt tevens verzorgd door eigen personeel die ook in spoedeisende geneeskunde zijn opgeleid. Wij doen er alles aan om het verloop van uw behandeling, inclusief uw verblijf in de kliniek, zo aangenaam en ontspannen mogelijk te laten zijn.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1