Met een bovenooglidcorrectie worden hangende oogleden effectief verwijderd. Er zijn weinig cosmetische ingrepen die zo’n positief effect hebben op iemands uiterlijk. Wilt u ook van uw vermoeide blik af? Neem contact met ons op.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Waarom een ooglidcorrectie de juiste keuze is voor u:

Wanneer u voortdurend wordt gevraagd of u moe bent of wanneer u uw oogmake-up niet meer goed kunt aanbrengen, is het misschien tijd voor een ooglidcorrectie aan de bovenoogleden.

 

Laat u adviseren over de mogelijkheden van een bovenooglidcorrectie door onze plastisch chirurgen.

Tijdens uw eerste consult zullen onze plastisch chirurgen u adviseren over de mogelijkheden van een bovenooglidcorrectie (ook wel blepharoplastiek genoemd). Door het weghalen van het overtollige weefsel boven de ogen krijgt u een frissere, alertere en jongere oogopslag.

Nadat de plastisch chirurg uw ogen heeft onderzocht en het overtollige weefsel heeft opgemeten, krijgt u een advies over welke methode voor u het meest geschikt is. Het litteken valt altijd in de plooi van het ooglid waardoor dit nauwelijks zichtbaar is.

 

Combinatie van een facelift, onder- & bovenooglidcorrectie

Indien gewenst kan de bovenooglidcorrectie ook gecombineerd worden met een onderooglidcorrectie. Op deze manier is het mogelijk om in één operatie meerdere probleemgebieden van uw oogcontouren zoals wallen onder de ogen, donkere kringen of hangende oogleden te laten verwijderen. Maar ook de combinatie met een facelift is mogelijk. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Voordelen van het verwijderen van hangende oogleden:

  • Zichtbaar grotere ogen voor een stralende oogopslag
  • Open blik en verbreding van het gezichtsveld door verwijdering van overtollige huid
  • Wakkere, frisse oogopslag
  • U ziet er jonger uit
  • Poliklinische behandeling zonder zichtbare littekens

Wilt u van uw hangende oogleden af en u denkt dat een bovenooglidcorrectie voor u de juiste behandeling is? Vraag dan nu informatie bij ons aan en maak een vrijblijvende afspraak voor uw eerste consult!

meer informatie Consult aanvragen
Oberlidstraffung Dortmund Schlupflider entfernen Kosten

Financiering van een ooglidcorrectie

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Bovenooglidcorrectie in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 45 minuten.

Verdoving

Plaatselijke verdoving.

Verblijf

U kunt na een uur de kliniek verlaten. Let op: u kunt zelf niet deelnemen aan het verkeer!

Sport

Na 4 tot 6 weken.

Herstel

Na 1 week worden de hechtingen verwijderd, na 2 weken zijn de blauwe plekken volledig verdwenen.

Littekens

Nauwelijks zichtbaar.

Houdbaarheid

10 jaar.

Kosten

Vanaf 700,-

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance.

Ervaringen van onze patiënten

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

“Mensen hebben niet altijd in de gaten hoe groot het effect van een correctie van het bovenooglid in de oogopslag is, terwijl dit een laag complexe ingreep is. “

Harm Hawinkels
Plastisch chirurg

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Vincent Donders
PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001

Wil u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

“Ik ben niet de enige die een verandering ziet! Iedereen praat tegen me over hoe fris ik eruit zie, zonder de reden daarvoor te kennen.”

Irina, 52 jaar
Patiënt van QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Wat gebeurt er precies bij een ooglidcorrectie van de bovenoogleden?

Bij de bovenooglidcorrectie (verwijdering van hangende oogleden of blepharoplastiek) wordt er eerst een meting gemaakt van het overtollige weefsel boven het ooglid en wordt de incisie afgetekend. Vervolgens wordt de strook overtollige huid en eventueel vet- en spierweefsel van het bovenooglid verwijderd. De incisie wordt gemaakt in de plooi van het ooglid, zodat er na volledige genezing geen littekens zichtbaar zijn. Door het verwijderen van het weefsel lijkt het oog optisch groter. Als het ooglid te weinig spierkracht heeft dan kan dat tevens gecorrigeerd worden door de spier aan te spannen of in te korten. In het algemeen is de bovenooglidcorrectie bij QUOLE Aesthetics een laag complexe poliklinische ingreep die ongeveer 45 minuten duurt.

 

Wat kost een bovenooglidcorrectie?

De kosten zijn afhankelijk van de gebruikte methode en een eventuele combinatie van verschillende ingrepen (bijv. een onderooglidcorrectie of een facelift). Na het eerste consult geven wij u graag een vrijblijvende offerte op basis van het behandelplan wat u met de plastisch chirurg heeft opgesteld.

FAQ: Veel gestelde vragen over een bovenooglidcorrectie

Na de bovenooglidcorrectie kunnen de oogleden nog wat gezwollen zijn. Waarschijnlijk worden uw ogen ook een beetje blauw. Het direct koelen van de ogen vermindert de kans op de vorming van de blauwe plekken. De eerste week na de operatie worden de hechtingen nog afgedekt met pleisters. Deze worden na 1 week door de verpleegkundige verwijderd. De eerste 4 weken moet u zware inspanning vermijden. In de 4 tot 6 weken na de ingreep mag u geen gebruik maken van de zonnebank en moet u de zon mijden.

Na ongeveer 1 week is de zwelling afgenomen en worden de hechtingen verwijderd. Na 2 weken zijn eventuele blauwe plekken verdwenen.

Na een bovenooglidcorrectie kunnen de ogen gezwollen zijn en kunt u blauwe plekken krijgen. Ook irritatie van het bindvlies en het hoornvlies is mogelijk. U krijgt adviezen waarmee u de wondgenezing zo comfortabel mogelijk kunt laten verlopen.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1