Volle, ronde lippen zijn mooi en ook voor u mogelijk. Regel nu een filler behandeling bij QUOLE Aesthetics.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Een hyaluron injectable voor schitterende, volle lippen 

Gelijkmatige mooi gevormde en volumineuze lippen zijn niet alleen sensueel en aantrekkelijk – ze geven u ook een schitterde blik vol zelfvertrouwen. Ze staan voor een verzorgd uiterlijk en klasse.

Lipfillers bij QUOLE Aesthetics: vakkundig door een plastisch chirurg.

Naast de hoogte van de lippen, die niet te smal mag zijn, is ook de verhouding van boven- en onderlip tot elkaar bepalend voor een esthetische vorm van de lippen. Idealiter passen beide lippen bij elkaar, zijn ze voor elkaar gemaakt. “Perfecte” lippen bestaan niet, maar soms passen ze echt niet bij elkaar. Als de verhoudingen niet helemaal kloppen, vinden patiënten dat vaak storend. Lipmodellering met behulp van hyaluronzuur (lipfillers) kan helpen om de gewenste veranderingen tot stand te brengen en veel dichter bij de gewenste vorm en het gewenste volume te komen. Lipinjecties met hyaluron worden in de kliniek uitgevoerd met hoogwaardige producten van de bekende fabrikanten, voor een natuurlijk ogende lipcorrectie.

 

Fillers

Een lipinjectie met hoogwaardig premium hyaluron is uiterst zacht, effectief en duurzaam. Wij kunnen zo de meest uiteenlopende individuele wensen van de klant realiseren. Hierbij letten wij op het lipvolume, de vorm en de symmetrie. Laat u persoonlijk adviseren door onze ervaren plastisch chirurgen en kom meer te weten over alle manieren waarop wij uw lippen nog verleidelijker kunnen maken.

Voordelen van lipfillers:

  • Precies gebogen, symmetrische lippen
  • Aanzienlijk voller lipvolume
  • Verbeterde contouren en een sensuele uitstraling
meer informatie Consult aanvragen
Lippenmodellierung Dortmund Lippen aufspritzen mit Hyaluron

Financiering van een lipfillers behandeling

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Lipfillers in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 15 tot 20 minuten.

VERDOVING

Op verzoek lokaal.

Pijn

Weinig.

Verblijf

U kunt na de behandeling direct de kliniek verlaten.

Kosten

Vanaf 400,-

Houdbaarheid

Ongeveer 6 tot 9 maanden.

 

“Veel van mijn patiënten streven naar vollere, symmetrisch gevormde lippen. Lipfillers kunnen hierbij effectief helpen.”

Harm Hawinkels
Plastisch Chirug

Harm Hawinkels plastisch chirurg Quole Aesthetics PLASTISCH CHIRURG BIG: 29051856001

Harm Hawinkels
Plastisch chirurg BIG: 29051856001

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor

 

“Mijn lippen waren altijd erg smal en plat en ze pasten helemaal niet bij de rest van mijn gezicht. Nu zijn ze perfect.”

Céline, 22 Jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Wat is de procedure voor een lipinjectie met hyaluron?

Stap 1: Voordat we de lippen kunnen behandelen, worden ze grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Stap 2: Vervolgens wordt met een piepklein naaldje de filler, meestal multi-cross-linked hyaluron, voorzichtig in de lippen gespoten. Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk op welke plekken, onder welke hoek ten opzichte van de huidcontour en met welke hoeveelheid materiaal wordt gewerkt. Hoe meer ervaring uw behandelend arts heeft, hoe beter hij of zij kan inspelen op de vorm van uw lippen en uw wensen bij het modelleren van uw lippen.

Stap 3: Het resultaat van een lipinjectie met hyaluron is onmiddellijk zichtbaar. Kleine zwellingen of roodheid van de huid verdwijnen al na enkele uren of dagen.

 

Hoe moet ik me de pijn van een lipinjectie, lipfiller voorstellen?

Allereerst: een lipinjectie met hyaluron is inmiddels niet alleen een standaardprocedure, het is ook uiterst veilig, weinig risicovol en heeft, als het al bestaat, echt minimale bijwerkingen. Ook eventuele verdoving is mogelijk. Zo kunnen we, om de eerste naaldprik minder voelbaar te maken, eerst een zalf aanbrengen wat vooral het begin van de lipmodellering veel aangenamer maakt. Daarna wordt de behandeling sowieso veel minder pijnlijk omdat de meeste hyaluronproducten al een verdovingsmiddel bevatten, vaak lidocaïne, dat onmiddellijk in werking treedt wanneer de hyaluron in de lippen wordt ingebracht.

FAQ: Meest gestelde vragen over lipfillers met hyaluron

Er is niet veel waar u rekening mee moet houden. Het is echter het beste om de sauna en direct zonlicht een paar dagen te vermijden.

In het begin kunnen tijdelijke roodheid en zwelling optreden. In enkele gevallen kan er een allergische reactie optreden.

Afhankelijk van hoe u pijn ervaart, kan de prik door de naald wat onaangenaam zijn. Indien gewenst kunnen we daarom eerst een plaatselijke verdoving aanbrengen of een directe verdoving aan de hyaluronfiller toevoegen. Sommige  patiënten geven hier de voorkeur aan.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1