Levenservaring, een intensieve levensstijl en erfelijkheid zijn van invloed op het ontstaan van rimpels. Met behulp van een rimpelbehandeling met spierverslappers zoals BOtulineTOXinie kan de spanning van de gezichtsspieren en daarmee de rimpels effectief worden verminderd. Laat uw uiterlijk weer passen bij uw gevoel en laat uw gezicht weer stralen!

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Waarom kiezen mensen voor een rimpelbehandeling met BOtulineTOXinie:

 

Een goede rimpelbehandeling laat u weer stralen

Gezichtsuitdrukkingen vormen de kenmerken van uw karakter maar zijn tegelijkertijd een vijand van een gladde huid. De spierverslapper is oorspronkelijk ontwikkeld onder het beter bekende geneesmiddel Botxo(R) door het Amerikaanse bedrijf Allergan. Dankzij het wereldwijde succes hebben inmiddels ook andere fabrikanten het middel op de markt gebracht met gelijkwaardige kwaliteit.

 

Een stralend gezicht zonder rimpels in slechts enkele minuten

Een rimpelbehandeling met BOtulineTOXinie duurt gewoonlijk slechts enkele minuten. De prikkelgeleiding van de zenuw naar de spieren wordt geremd en zo worden spieren en huid ontspannen. Het volledige effect is na enkele dagen zichtbaar en houdt enkele maanden aan. De behandeling is meestal zonder beperkingen te herhalen.

 

Een rimpelbehandeling met spierverslappers zonder pijn

De plastisch chirurgen van QUOLE Aesthetics injecteren u met een speciale, uiterst dunne naald, zodat u behalve een licht prikgevoel weinig van de behandeling merkt. Het gevoel van de eerste naaldprik kan ook verminderd worden door een verdovende zalf of koeling.

Voordelen van BOtulineTOXinie tegen rimpels

  • Bestaande expressierimpels, bijvoorbeeld rond de ogen, tussen neus en wangen of rond de mondhoeken, worden gladgestreken of verdwijnen volledig
  • Voorkomt de vorming van nieuwe, nog niet bestaande rimpels
  • De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden
  • Direct resultaat

Wilt u een behandeling met injectables zoals een filler of BOtulineTOXinie? Maak dan vrijblijvend een  afspraak voor het eerste consult!

meer informatie Consult aanvragen
Faltenbehandlung Dortmund mit Botulinum

Financiering van een rimbelbehandeling met botulinum

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Rimpelbehandeling in het kort:

Duur

Ongeveer 15 tot 20 minuten.

Verdoving

Op verzoek lokale verdoving.

Pijn

Gering.

Verblijf

U kunt de kliniek direct na uw behandeling verlaten.

Kosten

Vanaf 105,-

Werkzaamheid

Ongeveer 3 tot 4 maanden.

 Ervaringen van onze patiënten

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

 

“Voor een zachte, risicoloze en doeltreffende gezichtsbehandeling is het gebruik van spierverslappers vandaag de dag onmisbaar”

Vincent Donders
Plastisch Chirurg

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Vincent Donders
PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001

Wilt u kennis maken met ons volledige team?. We stellen ons graag aan u voor!

 

“Mijn vrouw zegt altijd dat sinds ik regelmatig bij Dr. Donders kom, mijn gezicht er 10 jaar jonger uitziet.” 

Stefan, 56 Jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Procedure van een rimpelinjectie met BOtulineTOXinie:

Stap 1: Reinigen en desinfecteren van het gezicht

Voordat we de betreffende spierzones in het gezicht kunnen behandelen, worden de beoogde behandelzones gereinigd en gedesinfecteerd.

Stap 2: De injectie

Vervolgens wordt de spierverslapper met behulp van een uiterst dunne naald ingespoten. Dit gebeurt op maar een paar plaatsen, omdat de spierprikkels van bepaalde gebieden slechts op enkele typische drukpunten hoeven te worden uitgeschakeld. Voor een natuurlijk resultaat is het bepalend welke hoeveelheid werkzame stof op welke drukpunten wordt aangebracht. Hoe meer ervaring uw arts heeft, hoe beter hij of zij kan inspelen op de anatomie van uw gezicht en uw wensen. Overigens, hoe vaker u de behandeling herhaalt, hoe sneller en effectiever deze na verloop van tijd wordt. Door de spieren regelmatig te behandelen, worden ze steeds meer geremd en wordt het gewenste effect gemakkelijker bereikt.

Stap 3: Snelle en zichtbare resultaten

Het grootste voordeel van een rimpelbehandeling met BOtulineTOXinie is dat u direct de kliniek kunt verlaten en ‘toonbaar’ bent. Houd er rekening mee dat het effect pas na enkele uren na de behandeling begint en in de dagen daarna wordt versterkt. Uiterlijk na 14 dagen ziet u het volledige effect.

 

Zo kunt u het effect optimaliseren

Wrijf of masseer de behandelde zones niet gedurende de eerste drie tot vier uur na de behandeling. Vermijd sport, sauna en de blootstelling aan de zon op de dag van de behandeling. Lichte zwellingen kunnen worden bedekt met make-up totdat ze -vrij snel na de behandeling- verdwijnen. U moet de behandeling echter uitstellen als u zwanger bent, antibiotica gebruikt of aspirine gebruikt.

 

Behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes, expressielijnen en meer…

Spierverslappers zijn zeer eenvoudige en niet-chirurgische behandelingsoptie tegen expressierimpels. Onze plastisch chirurgen gebruiken ze daarom voor rimpelbehandelingen van de zogenaamde glabellaire rimpels bij de neus, de horizontale voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, voor de laterale en mediale wenkbrauwlift, voor mondrimpels, rimpels op de neusbrug en afhangende mondhoeken.Faltenbehandlung Spezialist in Dortmund

FAQ: Meest gestelde vragen over een rimpelbehandeling

De spierverslapper die voor de rimpelbehandeling wordt gebruikt blokkeert de afgifte van neurotransmitters aan zenuwuiteinden, zodat spieren en klieren tijdelijk ontspannen en de huid kan regenereren. Deze stof wordt na verloop van tijd door het lichaam afgebroken en is 3 tot 6 maanden werkzaam. Bij regelmatig gebruik wordt de desbetreffende spier verzwakt en hoeft de behandeling minder snel herhaald te worden. Schade aan spieren en zenuwen komt bijna niet voor.

De spierverslappers die we in de kliniek gebruiken zijn natuurlijke eiwitten die in de gebruikte doseringen geen vergiftigingsrisico vormen. Wil een overdosis potentieel giftig zijn voor het lichaam, dan moet een patiënt met ongeveer 30 ampullen tegelijk worden ingespoten. Een voor het lichaam gevaarlijke overdosering, zelfs bij grootschalige toediening van een spierverslapper, is in de praktijk dus uitgesloten.

De spierverslappers die we in de kliniek gebruiken hebben een van de best onderzochte werkzame stoffen ter wereld. Het wordt ook al meer dan 15 jaar met succes gebruikt in therapeutische behandelingen, zelfs bij kleine kinderen. Daarbij worden voor de rimpelbehandeling hele lage doseringen gebruikt. Er zijn dan ook geen meldingen van langdurige bijwerkingen.

Als u zwanger bent of een bewezen overgevoeligheid (of allergie) heeft voor een van de bestanddelen van de spierverslapper dan raden wij u de behandeling af.

De werkzame stof hecht zich binnen een uur aan de zenuwuiteinden, maar de eerste effecten zijn pas na ongeveer drie dagen zichtbaar. Het volledige effect wordt uiterlijk na 14 dagen bereikt.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1