Met een (traditionele) facelift, halslift, MACS-lift of S-lift zorgt u ervoor dat uw uiterlijk past bij hoe u zich voelt. Laat uw gezicht weer stralen.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Een facelift als ultieme rimpelbehandeling.

Uw gezicht laat uw leeftijd het duidelijkst zien, omdat het voortdurend wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf en omdat u de spieren in uw gezicht non-stop gebruikt. Rimpels, fijne lijntjes en volumeverlies kunnen in het begin goed worden behandeld met injectables zoals spierverslappers en fillers. Wanneer de rimpels echter meer uitgesproken worden en meerdere delen van de huid hun elasticiteit verliezen -en beginnen te verslappen- zijn injectables niet meer toereikend. Op dat moment biedt een facelift de mogelijkheid om uw gezicht weer een jeugdige en frisse uitstraling te geven.

Wij stellen hoge eisen aan onze plastisch chirurgen voor het uitvoeren van een facelift.

Ook een facelift bij QUOLE Aesthetics wordt volledig afgestemd op de wensen, behoeften en verwachtingen van de patiënt. Van facelifts, zoals een s-lift, om kleine probleemzones op te lossen tot een totale face-/halslift voor een uitgebreidere revitalisering: in alle gevallen zorgen wij -samen met u- voor een duurzaam en natuurlijk nieuw uiterlijk dat zo dicht mogelijk bij uw persoonlijkheid ligt.

 

De verschillende faceliftmethoden uitgelegd.

Onze plastisch chirurgen gebruiken de modernste methoden. Samen met u wordt er bepaald welke methode voor u het beste resultaat oplevert. Dit kan een traditionele -klassieke- facelift zijn (eventueel aangevuld met een halslift), een MACS-Lift of een S-lift.

De S-Lift is geschikt voor de slapper geworden huid van de wangen en onder de kaaklijn. Bij de S-lift wordt het voorhoofd niet meegenomen. Enkel de huid wordt verstrakt, het onderliggende weefsel wordt niet behandeld. Deze lift geeft een minder duurzaam resultaat als een traditionele facelift maar is daarentegen ook minder ingrijpend.

MACS is de afkorting van Minimal Acces Cranial Suspension, dat betekent dat de behandeling via een zo klein mogelijke snede wordt uitgevoerd. De MACS-lift is een faceliftmethode waarbij u ‘hamsterwangen’, uw kaaklijn en uw hals kunt laten corrigeren. In tegenstelling tot de S-lift wordt hierbij wel het weefsel meegenomen. Deze behandeling heeft een duurzaam effect en is ingrijpender dan een S-lift.

Facelifting Dortmund

Voordelen van een facelift:

  • Een gladde, stevigere huid met aanzienlijk minder zichtbare rimpels.
  • Verschillende methodes voor een behandeling die past bij uw wensen.
  • Het beste resultaat door vakkundige, ervaren plastisch chirurgen.
meer informatie Consult aanvragen
Portrait of pretty, attractive, charming, naked, nude woman touching her perfect skin, isolated on grey background, after peeling, lotion, mask, perfection, wellness, wellbeing, hydration concept

Financiering van uw facelift

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Facelift in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 1 tot 3 uur.

Verdoving

Lokaal (S-Lift) of volledige narcose.

Verblijf

In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog naar huis.

Sport

U kunt bij een traditionele facelift weer sporten na 6 tot 8 weken.

Herstel

U kunt na 2 weken uw dagelijkse bezigheden -met de verstrekte adviezen- weer oppakken.

Littekens

Nauwelijks zichtbaar.

Houdbaarheid

Afhankelijk van de gekozen methode 1 tot 15 jaar.

Kosten

Vanaf 3400,-

Financiering

Mogelijk met Cosmetic Finance.

“Een goed uitgevoerde facelift, met behoud van het karakter van de patiënt is een ideale verjongingsbehandeling.”

Vincent Donders
Plastisch chirurg

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Vincent Donders
PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

“Nadat ik er lang over na heb gedacht ben ik super blij met mijn keuze, een ongelooflijke verrijking voor mijn leven. Ik voel me geweldig!”

Maria-Louise, 59 jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Wat gebeurt er bij een facelift?

Afhankelijk van uw wensen kunnen afzonderlijke gezichtszones tot het hele gezicht worden behandeld. Hiervoor bepaalt u samen met de plastisch chirurg de facelift methode. Vervolgens kunt u uw behandeling uitbreiden met bijvoorbeeld een halslift, een voorhoofdlift, injectables of liposuctie van de kin/hals. Uiteraard is dit afhankelijk van de gekozen faceliftmethode en het gewenste resultaat. Met huidverstrakking, bindweefselverstrakking, spierverstrakking en/of rimpelbehandeling worden de afzonderlijke delen van het gezicht behandeld en verjongd. Door de intensiteit en het type behandelingen aan te passen aan uw wensen kunnen de plastisch chirurgen een fantastisch resultaat bereiken dat past bij uw karakter en uw verwachting.

Elke faceliftprocedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of algehele anesthesie. Om eventuele littekens zo goed mogelijk te verbergen, worden ze bijvoorbeeld in uw haarlijn of achter uw oorlel geplaatst.

 

Wat kost een facelift bij QUOLE Aesthetics?

Om aan uw wensen tegemoet te komen, nemen onze plastisch chirurgen vóór de ingreep ruim de tijd om in een persoonlijk consult de verschillende methoden uitvoerig toe te lichten. Samen beslist u welke methoden het beste aansluit bij het gewenste uiterlijk. Na dit eerste consult geven wij u ook -indien gewenst- een offerte zodat u niet voor onverwachte kosten komt staan.

FAQ: Meest gestelde vragen over een facelift

Met een traditionele (klassieke) facelift en een MACS-lift behoudt u het resultaat ongeveer 10 tot 15 jaar. Een S-lift heeft -afhankelijk van de conditie van uw huid- slechts een resulltaat van 1 tot 5 jaar.

Het litteken is afhankelijk van de gekozen methode. Zo heeft een MACS-lift een zeer kleine snede in de plooi voor het oor. Bij een traditionele (klassieke) facelift loopt het litteken tot het achterhoofd. Tijdens het eerste consult zal de plastisch chirurg dit uitvoerig met u bespreken. Het litteken is altijd onopvallend als het genezingsproces goed verloopt.

Totdat de hechtingen zijn verwijderd moet u op uw rug slapen. Ook krijgt u een hoofdband om. De  eerste twee weken kunt u geen make-up gebruiken. Ook adviseren wij u om de eerste 6 weken sport en zware lichamelijke arbeid te vermijden zodat u geen druk uitoefent op uw gezicht. De eerste 8 weken moet u zonnebank en zonnebaden vermijden. U moet daarna de littekens blijven beschermen tegen de zon met een zonnebrandcrème.

U kunt last hebben van zwelling, blauwe plekken, gevoelloosheid en benauwdheid. Dit is slechts tijdelijk en verdwijnt na enkele dagen.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1