Soms passen uw borsten niet bij uw lichaamsbouw en wilt u ze verkleinen. Veel borstverkleiningen zijn dan ook in de eerste plaats om gezondheidsredenen. Wij leggen u alle mogelijkheden uit, zodat u zich echt weer lekker in uw vel voelt.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Een borstverkleining om gezondheidsklachten te verminderen.

De meest voorkomende redenen voor een borstverkleining zijn lichamelijke ongemakken veroorzaakt door te grote, zware borsten. Het verwijderen van overtollig vet en klierweefsel vermindert het gewicht van de borsten aanzienlijk waardoor uw rug ontlast wordt. Krijg uw bewegingsruimte weer terug en doe de dingen die u graag wilt doen, zonder de klachten die u nu ervaart.

 

Naast het -volgens kwalitatief hoge standaarden- uitvoeren van de operatie gaat het onze NVPC plastisch chirurgen vooral om het natuurlijke uiterlijk van de nieuw gemodelleerde borst waar u zo min mogelijk littekens aan overhoudt. Tijdens uw eerste consult bespreekt u met uw behandelend specialist  uw wensen en worden al uw vragen beantwoord. Zo zorgen we er samen voor dat het resultaat aansluit bij uw verwachting (of liever nog: overtreft!).

 

Hoe een borstverkleining bij QUOLE Aesthetics wordt uitgevoerd

De chirurgische borstverkleining duurt ongeveer drie uur en wordt uitsluitend onder narcose uitgevoerd. Net als bij een borstlift zijn er verschillende operatietechnieken om de borst zo voorzichtig mogelijk te verkleinen. Welke van deze technieken wordt toegepast, hangt af van uw lichaamsbouw, uw fysieke gesteldheid en last but not least, uw persoonlijke verwachtingen. Het doel van elke ingreep is en blijft een esthetisch en natuurlijk resultaat van uw borstverkleining dat aansluit bij uw wensen. De borst wordt na de reductie van klier- en vetweefsel opnieuw gevormd en de tepels worden – indien nodig- verplaatst naar de gewenste hoogte en positie.

De voordelen van een borstverkleining

  • Vorm en cupmaat passen bij uw lichaam en vormen een harmonie.
  • Een voller decolleté, zelfs zonder bh.
  • Minder gewicht van de borsten ontlast de rug waardoor u weer een rechte en zelfverzekerde houding kunt aannemen.
  • Geen lichamelijke beperkingen meer bij sportieve activiteiten.
  • Vermindert de belasting niet allen van uw rug maar ook van de rest van uw lichaam.

 

meer informatie Consult aanvragen
Beautiful african american female model

Financiering van een borstverkleining

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Een borstverkleining in het kort:

Duur van de ingreep

Ongeveer 3 uur.

 

Verdoving

Volledige narcose.

 

Pijn

Na de operatie kunnen de borsten gevoelig zijn.

 

Verblijf

In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag de kliniek verlaten.

 

Hersteltijd

Na 1 tot 2 weken kunt u op geleide van de pijn en met een aangepaste houding uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Littekens

Niet echt zichtbaar.

 

Houdbaarheid

Permanent.

 

Kosten

Vanaf 5250,-

 

Financiering

In sommige gevallen wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekering. Tevens financiering mogelijk via Cosmetic Finance.

 

 

“Een borstverkleining heeft voor een vrouw geregeld een gezondheidsgerelateerd motief. Na de operatie valt er vaak een grote last van haar schouders.”

Harm Hawinkels
Plastisch chirurg

 

Harm Hawinkels plastisch chirurg Quole Aesthetics PLASTISCH CHIRURG BIG: 29051856001

Harm Hawinkels
Plastisch chirurg BIG: 29051856001

Wilt u kennis maken met het volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

 

“Na mijn borstverkleining kan ik eindelijk weer mooie bh’s kopen in normale winkels. Ik ben zooooo blij…” 

Hannah, 29 Jaar,
Patiënt QUOLE Aesthetics

 

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Wat zijn de verschillende borstverkleiningsmethoden? 

Afhankelijk van de anatomie en conditie van de borst kiest uw plastisch chirurg de juiste operatietechniek. Deze verschillen hoofdzakelijk in de plaats van de incisie. Door het overtollige weefsel te verwijderen en eventueel de tepel te verplaatsen, krijgt de borst een nieuwe vorm. Hierbij letten onze plastisch chirurgen specifiek op een natuurlijk resultaat met zo min mogelijk littekens. Het dragen van een steunbeha is 4 tot 6 weken na de operatie noodzakelijk om de vorm van uw borst te optimaliseren. 

 

Wat kost een borstverkleining bij QUOLE Aesthetics? 

De kosten van een borstverkleining zijn afhankelijk van uw wensen, de operatiemethode en de anatomie van uw borsten. Als u bijvoorbeeld ook een asymmetrie wilt corrigeren, maakt dit de operatie zwaarder en dus ook iets duurder. Bij ons komt u echter niet voor onverwachte kosten te staan. Na het gesprek met de plastisch chirurg stellen wij graag -indien gewenst- een vrijblijvende offerte voor u op.

FAQ: Meest gestelde vragen over een borstverkleining

In de meeste gevallen kunt de kliniek dezelfde dag nog verlaten.

De eerste dagen kunt u last hebben van uw arm(-en). U kunt ook spanning, blauwe plekken en lichte pijn aan uw borsten ervaren. De pijn is goed te behandelen met medicatie en zal na enkele dagen aanzienlijk afnemen.

 

Wij raden u aan de eerste vier tot zes weken na de operatie een steun-/sportbeha te dragen. Sport en lichamelijke inspanning moet u in die periode ook vermijden. De eerste acht weken na de operatie moet u zonlicht en de zonnebank vermijden. Uw littekens moet u het eerste jaar insmeren met zonnebrand (ook onder uw badkleding!) om ze mooi te laten genezen.

 

Een zwangerschap is na een borstlift uiteraard mogelijk. De mogelijkheid om borstvoeding te geven kan onder bepaalde omstandigheden beperkt zijn. U kunt dit vooraf bespreken met uw chirurg.

Meestal wordt er een grote hoeveelheid weefsel verwijderd, We raden -om een esthetisch mooi resultaat te creëren- aan om dan de tepels te verplaatsen. Hoe het voor uw situatie is, kunt u het beste bespreken met uw chirurg tijdens het eerste consult.

 

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1