Het is nooit te laat om jezelf mooier te maken. Als uw borsten niet meer bij uw lichaam passen omdat de huid slapper is geworden, na gewichtsverlies of na een zwangerschap dan kunt u daar iets aan laten doen.  Informeer naar de mogelijkheden van een borstlift bij QUOLE Aesthetics.

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

Waarom zou u kiezen voor een borstlift bij QUOLE Aesthetics?

De vrouwelijke borst verandert in de loop van het leven. Zo kan een zwangerschap of ernstig gewichtsverlies het evenwicht tussen de huid van de borst en het daarin aanwezige vet- en klierweefsel aantasten. Met een borstlift krijgen uw borsten weer de oude, natuurlijke vorm terug.

 

Een borstlift bij QUOLE Aesthetics wordt voorafgegaan door een persoonlijk consult waarin u uw wensen bespreekt met de plastisch chirurg

Elke vrouw is -en dus ook haar borsten zijn- uniek daarom is geen enkele borstlift gelijk. Voorafgaand aan een behandeling heeft u een uitvoerig consult met de plastisch chirurg, waarin uw ideeën en wensen centraal staan.

Onze plastisch chirurgen gebruiken verschillende technieken voor een borstlift. Afhankelijk van uw wensen, lichamelijke conditie en medische achtergrond zijn er verschillende benaderingen om het gewenste resultaat te bereiken. De beste manier om erachter te komen hoe de operatie moet worden uitgevoerd en wat het resultaat moet zijn, is dat de plastisch chirurg u ter plaatse in een persoonlijk consult laat zien wat u kunt verwachten zodat u samen voor de juiste techniek kiest.

 

Borstlift bij QUOLE Aesthetics

Een borstlift wordt onder volledige narcose uitgevoerd. Om u na de operatie optimaal te kunnen verzorgen, wordt u door onze recovery verpleegkundigen naar de uitslaapkamer gebracht waar u een tijdje verblijft. Meestal kunt u dezelfde avond nog naar huis. Na de borstlift heeft uw lichaam 4 tot 6 weken rust nodig om zich volledig te herstellen

Voordelen van een borstlift

  • Stevigere, gladdere borsten door verwijdering van overtollige huid
  • Herstel naar rechte, symmetrische borsten
  • Een voller decolleté, zelfs zonder beha
  • Bevordering van een rechte lichaaamshouding
meer informatie Consult aanvragen
Healthy successful lifestyle concept. Portrait of nice cute lovely winsome attractive minded blonde girl wearing bra isolated over light gray background

Financiering van een borstlift

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Borstlift in het kort:

Duur

Ongeveer 3 uur.

 

Verdoving

Volledige narcose.

 

Pijn

U moet rekening houden met pijnlijke borsten na de ingreep.

 

verblijf

U kunt in de meeste gevallen dezelfde dag naar huis.

 

Hersteltijd

Na 1 tot 2 weken kunt u op geleide van de pijn en met een aangepaste houding uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Littekens

Niet echt zichtbaar.

 

Houdbaarheid

Permanent.

 

Kosten

Vanaf 4950,-

 

Financiering

Mogelijk via Cosmetic Finance.

 

“Een borstlift geeft mijn patiënten een beter gevoel – in elke leeftijdscategorie.”

Harm Hawinkels
Plastisch chirurg

 

Harm Hawinkels plastisch chirurg Quole Aesthetics PLASTISCH CHIRURG BIG: 29051856001

drs. Harm Hawinkels
PLASTISCH CHIRURG BIG: 29051856001

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

“Het team van QUOLE Aesthetics heeft mij super goed verzorgd!” 

Sandra, 51 Jaar,
Patiënt van QUOLE Aesthetics

 

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

Hoe werken de verschillende borstliftmethoden?

Het doel van een borstlift is de vorm, stevigheid en grootte van de borst te optimaliseren. Afhankelijk van de grootte en de conditie van de borst kiest de plastisch chirurg de juiste operatietechniek. Het belangrijkste verschil is de incisie. Door de overtollige en verslapte huid te verwijderen en eventueel de tepel te verplaatsen, krijgt de borst een nieuwe vorm. Hierbij besteden we bijzondere aandacht aan een zo littekenvrij mogelijk resultaat. U moet de eerste 4 tot 6 weken na de operatie een speciale beha dragen zodat de vorm van uw borsten geoptimaliseerd wordt.

 

Wat kost een borstlift bij QUOLE Aesthetics?

De kosten van een borstlift zijn afhankelijk van de operatiemethode, uw wensen en uw medische achtergrond. Als u ook asymmetrie wilt corrigeren of een borstvergroting wilt, wordt de ingreep zwaarder en dus iets duurder. Bij ons komt u echter niet voor verrassingen en onverwachte kosten te staan. Na het gesprek met de plastisch chirurg stellen wij -als u dat wenst- een vrijblijvende offerte voor u op.

 

FAQ: Meest gestelde vragen over een borstlift:

In de regel kunt u -na uw verblijf op de recovery afdeling- dezelfde dag nog naar huis 

 

De eerste dagen kunt u last hebben van uw arm(-en). U kunt ook spanning, blauwe plekken en lichte pijn aan uw borsten ervaren. De pijn is goed te behandelen met medicatie en zal na enkele dagen aanzienlijk afnemen.

 

Wij raden u aan de eerste vier tot zes weken na de operatie een steunbeha te dragen. Sport en lichamelijke inspanning moet u in die periode ook vermijden. De eerste acht weken na de operatie moet u zonlicht en de zonnebank vermijden. Uw littekens moet u het eerste jaar insmeren met zonnebrand (ook onder uw badkleding!) om ze mooi te laten genezen.

 

Een zwangerschap is na een borstlift uiteraard mogelijk. De mogelijkheid om borstvoeding te geven kan onder bepaalde omstandigheden beperkt zijn. U kunt dit vooraf bespreken met uw chirurg.

 

Nee. Afhankelijk van de hoeveelheid weefsel dat moet worden verwijderd, is een tepeltransplantatie niet altijd noodzakelijk. Als er echter veel overtollig weefsel is, is de verplaatsing noodzakelijk en ook aan te bevelen om een esthetisch mooi resultaat te creëren. Hoe het voor uw situatie is, kunt u het beste bespreken met uw chirurg tijdens het eerste consult.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1