Krijg uw haardos weer terug! Ontdek de FUT-strokemethode, een innovatieve methode van haartransplantatie. Bij QUOLE Aesthetics bieden wij u de mogelijkheid om uw haarverlies met precisie te bestrijden. Follicular Unit Transplantation is al 20 jaar de maatstaf voor haartransplantatie en wordt bij veel patiënten met succes toegepast. Vraag nu uw vrijblijvende eerste consult aan en ontdek de mogelijkheden van een haartransplantatie met de FUT-Strokemethode. Zet de stap om uw droomhaar te realiseren!

zkn_logo
ZorgkaartNederland
zkn_logo
ZorgkaartNederland

De FUT-methode is bijzonder geschikt voor vrouwen en voor lang haar.

De FUT-methode is, naast de FUE-methode, te gebruikte techniek in de haartransplantatie. FUT staat voor Follicular Unit Transplantation en verwijst naar het verwijderen van de folliculaire eenheden achter op het hoofd. Het donorhaar wordt in dit geval namelijk uit het donorgebied gehaald via een enkele huidstrook of strook van ongeveer 1 tot 1,5 cm breed. Aan deze procedure heeft de FUT-techniek ook haar bijnaam te danken – de zogenaamde strokemethode.

Zorgvuldige preparatie van de gewonnen folliculaire eenheden.

Na het verwijderen van de huidstrook, die tot 3000 folliculaire eenheden (grafts) kan bevatten wordt deze door speciaal opgeleide haartechnici onder stereomicroscopen met hoge resolutie ontleed in de afzonderlijke haarfollikels. Deze grafts worden vervolgens voorbereid voor herplaatsing, gekoeld op plasmacoders en voortdurend vochtig gehouden om te voorkomen dat de haarwortel afsterft. Deze procedure beschermt de blootgelegde haarwortels tegen invloeden van buitenaf en zorgt ervoor dat ze ook na reïmplantatie blijven functioneren. We garanderen dan ook een snelle genezings- en groeifase van het getransplanteerde haar. De FUT-techniek is een behandelmethode die zich al tientallen jaren heeft bewezen en wereldwijd het meest wordt toegepast. De methode is bijzonder geschikt voor grote behandelgebieden.

Voor een succesvolle haartransplantatie zijn de jarenlange ervaring van de haarchirurg en het team van haartechnici, het naleven van de hoogste hygiëne- kwaliteits- en materiaalnormen en het gebruik van de modernste technologie doorslaggevend. Voor QUOLE Aesthetics is het enorm belangrijk dat de haartransplantatie onder steriele omstandigheden worden uitgevoerd. Onze medische en niet-medische kwaliteitsnormen worden dan ook regelmatig getoetst en bevestigd door diverse -onafhankelijke- partijen.

Voordelen van een haartransplantatie met de FUT-Strokemethode

 • Uitstekende resultaten, vooral bij kleine donorgebieden op het achterhoofd of bij patiënten die al een operatie hebben ondergaan.
 • Extreem hoge opbrengst en groeisnelheid van de geoogste haarfollikels
 • Ideale oplossing voor patiënten die hun haar niet kort kunnen scheren
meer informatie Consult aanvragen
Portrait of happy surprised handsome young man against wall.

Financiering van een haartransplantatie

 

Bij QUOLE Aesthetics heeft u de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uw behandeling. Wij werken daarvoor samen met Cosmetic Finance.
QUOLE-Aesthetics-Cosmetic-Finance

Haartransplantatie met de FUT-Strokemethode in het kort:

 

Duur van de ingreep

3 tot 6 uur.

Verdoving

Plaatselijke verdoving.

pijn

Gering.

Verblijf

U kunt de klniek dezelfde dag verlaten.

Herstel

Na 1 tot 2 weken zijn de bijwerkingen niet meer zichtbaar.

Littekens

Littekens worden bedekt door uw haar.

Houdbaarheid

Permanent.

Kosten

Vanaf 43,- per maand.

Financiering

Mogelijke met Cosmetic Finance

“De FUT-methode is een goede keuze voor een zo natuurlijk mogelijke haartransplantatie.”

Drs. Vincent Donders
Plastisch chirurg

 

PLASTISCH CHIRURG BIG: 89065773001 Vincent-Donders

Drs. Vincent Donders
Plastisch chirurg

Wilt u kennis maken met ons volledige team? We stellen ons graag aan u voor!

 

“Ik had nooit gedacht dat mijn haartransplantatie mijn uiterlijk zo positief zou veranderen. Ik ben super blij.” 

Patrick, 36 jaar
Patiënt QUOLE Aesthetics

 

Waarom is QUOLE Aesthetics de juiste kliniek voor u?

Altijd dichtbij, altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. We begeleiden u van het eerste consult tot de laatste controle. Als steun en toeverlaat. Wij zorgen voor een veilige en succesvolle behandeling, ook in de jaren na uw behandeling!

Voor ons is het belangrijkste dat u zich op uw gemak voelt. Daarom behandelen wij uw verzoek met zorg. Pas als wij uw ideeën goed vertaald hebben naar een behandelplan, kunnen wij beginnen met de uitvoering van uw wensen. Waarbij u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de plastische en esthetische chirurgie.

Bij ons geen halve maatregelen. Wij concentreren ons volledig op plastische en esthetische chirurgie en gebruiken elke dag al onze energie om onze patiënten de beste behandeling te geven. Wij vormen al vele jaren een goed gecoördineerd team zodat we de juiste keuzes kunnen maken en u altijd de kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten!

Ons team heeft plezier in haar werk en dit voelt u als patiënt. We vinden het een eer dat u ons het vertrouwen geeft om u te mogen behandelen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, voor, tijdens en na uw behandeling. En we willen dat elke patiënt tevreden de kliniek verlaat en zich een nieuwe, misschien wel betere 'ik' voelt.

De voordelen van een FUT-haartransplantatie bij QUOLE Aesthetics

 • Wij bieden een levenslange transplantatiegarantie waarin wij garanderen dat getransplanteerde haarzakjes permanent terug groeien.
 • Onze resultaten spreken voor zich: als u toch niet tevreden bent, behandelen wij tot 150 haarzakjes gratis opnieuw. Zonder mitsen en maren.
 • Bij ons werken alleen specialisten in haartransplantatie.
 • Wij hebben alleen ervaren en hoog opgeleide haartechnici in dienst.
 • Gebruik van de nieuwste technologieën en garantie van de hoogste hygiëne- kwaliteits- en veiligheidsnormen.
 • Discrete en betrouwbare (medische en niet medische) zorg door uw persoonlijke haarconsulent.

Littekenbesparende hechtingstechniek maakt korte kapsels mogelijk.

De plaats waar de huidstrook wordt verwijderd, wordt gesloten met een bijna onzichtbare hechting. De hechtingen waarmee de wond wordt gesloten, kunnen ongeveer 14 dagen na de ingreep door ons – of door uw huisarts – worden verwijderd.

We gebruiken een speciale sluitingstechniek (de zogenaamde trichophytic wound closure), waardoor de hechting in het verwijderingsgebied na de behandeling vrijwel onzichtbaar is. Door deze techniek kan het haar ook door het gehechte gebied heen groeien. Hierdoor kunnen patiënten na hun ingreep elk kapsel kiezen, of het nu lang of kort is.

 

Hoe de transplantatie met de FUT-methode verloopt.

Het ontvangende gebied van de voorheen kale en dunner wordende gebieden wordt voorzien van minuscule, ongeveer poriëngrote openingen, zogenaamde slits. Daarna kunnen de folliculaire eenheden door onze eigen haartechnici individueel op het ontvangende gebied worden gemodelleerd. De benodigde instrumenten worden vooraf zorgvuldig geselecteerd zodat ze afgestemd zijn op de eigenschappen van uw haarfollikels.

FAQ: Meest gestelde vragen over de haartransplantatie bij QUOLE Aesthetics

Om esthetische en medische redenen is de bovengrens ongeveer 3.000 grafts, wat overeenkomt met iets minder dan 6.000 individuele haren. Sommige aanbieders geven aan veel meer grafts te oogsten. Dergelijke aantallen zijn absoluut dubieus en niet verantwoord. Zorg er daarom voor dat u niet in dergelijke aanbiedingen trapt en u goed laat informeren.

Ja, maar alleen een heel smal gebied aan de achterkant van het hoofd om de huidstrook te verwijderen. Door de hechttechniek direct na de behandeling is het geschoren gebied echter niet meer zichtbaar. Het litteken wordt zeer goed bedekt door de rest van het haar.

 

Een FUT haartransplantatie laat een zeer smal litteken achter dat speciaal gehecht is zodat het haar normaal gesproken weer door het litteken groeit (de zogenaamde trichophytic closure). Dit maakt het litteken praktisch onopvallend naarmate het vordert.

Meestal 2 tot 3 weken. U verhoogt de kans op een snel genezingsproces aanzienlijk als u gedurende deze periode direct zonlicht en sauna- en zonnebankbezoek vermijdt en de aanwijzingen opvolgt van uw specialist . U mag na 4 weken weer sporten.

Meestal zijn er 3-4 sessies mogelijk. Er blijft maar één litteken over (het vorige litteken wordt meestal tijdens een vervolgprocedure verwijderd), dat door het resterende donorhaar wordt bedekt.

Janneke, 44 jaar 

Zoals beschreven in de communicatie van QUOLE word je behandeld als een gast. En dat is zo. De gesprekken, de operatie zelf, de nazorg, waren naast uiterst professioneel ook erg persoonlijk,...

Joep, 47 jaar

Wat een fijne kliniek met vriendelijke professionele zorg. Er heerst een prettige, zorgzame sfeer en Dr Hawinkels is een sympathieke, kundige plastisch chirurg.

Het verloop van de haartransplantatie met de FUT- methode bij QUOLE Aesthetics  samengevat:

 • In de aanloop naar de behandeling bespreekt u nogaals het behandelplan, inclusief de tekening van de toekomstige haarlijn, met uw behandelend arts.
 • Over de precieze duur van de behandeling wordt u geïnformeerd: Individuele haartransplantaties duren tussen de 3 en 6 uur.
 • Om de behandeling zo stress- en pijnloos mogelijk te laten verlopen, wordt een goed verdraagbare plaatselijke verdoving gebruikt.
 • De procedure begint met het verwijderen van de te transplanteren haarwortels uit de haarkroon (het achterhoofd) met behulp van de stroketechniek.
 • Onder hoge resolutie stereomicroscopen worden de folliculaire eenheden geoogst door ons team van haartechnici.
 • In de tijd dat de haarfollikels ‘geoogst’ worden en weer getransplanteerd worden, worden de folliculaire eenheden op zogenaamde plasmacoders gekoeld en geconserveerd.
 • Het ontvangende gebied wordt voorbereid voor de herimplantatie van de grafts met behulp van de slit-techniek.
 • De folliculaire eenheden worden vervolgens zorgvuldig door onze eigen haartechnici in de kale gebieden ingebracht. Waarbij we veel aandacht besteden aan de natuurlijke richting van de haargroei en de gemodelleerde haarlijn.
 • Een unieke dispersie, die in Duitsland voor haartransplantatiepatiënten is ontwikkeld, wordt gebruikt om de hoofdhuid te kalmeren en de genezing te versnellen.
 • Na de ingreep krijgt u nogmaals de belangrijkste informatie en gedragsadviezen voor de eerste dagen na de ingreep.
 • De eerste dagen mag u het vers getransplanteerde haar alleen wassen volgens de aanwijzingen van uw consulent.
 • Het uiteindelijke resultaat van uw haartransplantatie is na ongeveer 12 maanden zichtbaar. Tegen die tijd is uw nieuwe haar teruggegroeid en al enkele centimeters lang.
Pand QUOLE Aesthetics met ZKN klein
vrouw op recovery
Lounge
Receptie1