Gloednieuwe pose®2 ENDO-SLEEVE procedure: QUOLE Aesthetics is de enige kliniek in Nederland

De nauwe samenwerking met Weight Doctors biedt unieke voordelen voor onze patiënten

Quole Aesthetics, de toonaangevende kliniek in Nederland voor plastische en esthetische chirurgie, en Weight Doctors, de nationale innovatieleider op het gebied van permanente maagverkleining zonder operatie, zijn een exclusieve samenwerking overeengekomen en zullen de baanbrekende pose®2 ENDO-SLEEVE procedure, die volledig nieuw is op de Nederlandse markt, samen aanbieden.

De pose®2 ENDO-SLEEVE procedure van de Amerikaanse fabrikant USgi Medical is de logische doorontwikkeling van de reeds 10 jaar wereldwijd toegepaste pose® procedure, de enige permanente maagverkleining zonder incisies en littekens, zonder downtime en zonder de typische chirurgische risico’s. Na meer dan 12.000 succesvolle pose®-behandelingen en uitstekende resultaten in wetenschappelijke 10-jarige langetermijnstudies is er nu een opvolger waarmee de maag tot 60% kan worden verkleind.

Patiënten kunnen zo al na 7 maanden 50% van hun overgewicht verliezen en hebben, in tegenstelling tot veel andere behandelingen, vrijwel geen last meer van het gevreesde jojo-effect.

De pose®2 ENDO-SLEEVE procedure wordt poliklinisch uitgevoerd en duurt slechts 45 minuten. Het vereist geen chirurgische incisie en laat geen littekens achter. Tijdens een eenvoudige gastroscopie wordt de maagwand van binnenuit samengetrokken door het plaatsen van kleine ankers en het gebruik van gepatenteerde hechtingen, zodat de maag het grootste deel van zijn volume verliest.

pose®2 ENDO-SLEEVE procedure is permanent en gaat levenslang mee.

Doordat de eerder genoemde ankers op zeer specifieke plaatsen in de maag worden geplaatst, krijgt de “nieuwe” maag een buisachtige vorm. Daarom wordt de pose®2 ENDO-SLEEVE procedure ook wel vergeleken met de chirurgische maagverkleining met dit verschil dat de risico’s in geen enkel opzicht vergelijkbaar zijn en de patiënt de volgende dag al weer kan werken.

Patiënten van de pose®2 ENDO-SLEEVE procedure profiteren enorm van de nieuwe technologie omdat deze vrijwel pijnloos is en geen blijvende beperkingen oplevert voor hun levenskwaliteit. De behandeling wordt uitgevoerd zonder opname en zonder tijdrovende nazorg en is daarom zo discreet mogelijk.

Weight Doctors en QUOLE Aesthetics: de perfecte symbiose voor patiënten.

De patiënten van Weight Doctors profiteren van de bijna 15 jaar ervaring van het medische team van QUOLE Aesthetics. Hooggespecialiseerde medische specialisten, de beste verpleegkundigen en de nauwgezette patiëntenzorg tijdens het verblijf van de patiënt zijn exemplarisch voor een extreem hoge behandelingskwaliteit en de lage complicatiepercentages.

Patiënten die in de kliniek besluiten tot een minimaal invasieve obesitasbehandeling, krijgen een persoonlijke contactpersoon van Weight Doctors toegewezen die hen vanaf het eerste consult bijstaat en hen tijdens de behandeling en daarna met belangrijke, behandelingsspecifieke gedragsadviezen begeleidt. Daarnaast kunnen patiënten te allen tijde een beroep doen op de gedegen en professioneel opgeleide voedingsdeskundigen en diëtisten van Weight Doctors.

De pose®2 ENDO-SLEEVE procedure is per direct beschikbaar in de locatie QUOLE Aesthetics in Waalre. De teams van QUOLE Aesthetics en Weight Doctors beantwoorden graag al uw vragen. Via de mail: hallo@weight-doctors.nl / info@quole.com of telefonisch 0402222370

Schreiben Sie einen Kommentar